Gå til sidens hovedinnhold

NOR 92 fremdeles uten seier

Artikkelen er over 6 år gammel

Et skadepreget NOR 92 maktet ikke å slå Gjelleråsen på hjemmebane, og står fremdeles uten en eneste seier etter ni serierunder.

Det var en helt spesiell atmosfære i Solberghallen i forkant av oppgjøret mellom NOR 92 og Gjelleråsen torsdag kveld.

I slutten av oktober kollapset som kjent Gjelleråsens Tobias Wendelstig på banen under et annet eliteoppgjør, og døde senere av skadene. Tragedien ble markert med ett minutts stillhet før kampstart, og det var en tydelig preget Gjelleråsen-gjeng som gikk på banen like etterpå.

Torsdagens kamp startet rolig, uten de helt store hendelser i begynnelsen. 

Etter 12 minutter fikk imidlertid Gjelleråsens Anders Mellum kranglet til seg ballen rett foran mål, og derfra sendte han den via NOR-keeper Henrik Farmen og opp i nettaket. Mot spillets gang gikk dermed bortelaget opp i ledelsen 1-0.

Til tross for store skadeproblemer var NOR 92 det beste laget på banen, og etter 17 minutter fikk de omsider uttelling i form av mål. Jørgen Becker snappet opp ballen på midtbanen, og derfra gjorde han alt selv. Skuddet fra distanse havnet helt oppe i krysset, og var så godt som utagbart for Andreas Falkeid i Gjelleråsens mål.

Etter Beckers vakre scoring skjedde det ikke stort i første periode, og lagene gikk dermed til første pause på stillingen 1-1.


Andre periode startet med høyt tempo og tøffe dueller, og var i realiteten like åpen som resultattavla viste. I periodens 10. spilleminutt tok Gjelleråsen tilbake ledelsen etter et velplassert skudd av Henrik Bredli, og dette skulle også vise seg å bli det eneste målet før kampens andre pause.

Tredje periode startet på stillingen 1-2, og denne gangen var det NOR 92 som tok initiativet. Eikværingene produserte en rekke gode angrep og hadde flere farlige skudd på mål, og åtte minutter ut i perioden kom omsider utligningen til 2-2 ved Jørgen Ripel.

Da det så ut som hjemmelaget skulle ta kontroll over kampen, slo Gjelleråsen nok en gang tilbake. Åtte minutter før slutt var Olav Falkeid presis med sitt skudd fra høyresiden, og sendte gjestene tilbake i ledelsen 3-2.

Da halvannet minutt gjensto tok NOR 92 ut sin målvakt, og etter et slurvete balltap i forsvar scoret Henrik Bredli på åpent mål.

Kampen endte til slutt 2-4, og etter ni serierunder står tabelljumbo NOR 92 fremdeles uten seier. Hovedtrener Espen Jensen var naturligvis skuffet etter kampen, og hadde ikke så mye å si om tapet.

- Vi har såpass mange skader nå at troppen etter hvert har blitt veldig tynn. Vi gjør så godt vi kan, men det er vanskelig å forvente for mye i den situasjonen vi er i nå, sier han.

Kommentarer til denne saken