Gå til sidens hovedinnhold

16-åring med scoring i NOR-debuten

Artikkelen er over 7 år gammel

NOR 92 klarte aldri å komme opp på sitt toppnivå mot Sarpsborg, og benyttet i stedet anledningen til å gi fire unge gutter sin eliteseriedebut for Tigers. Kampen endte 12-4 til hjemmelaget.

SARPSBORG: Hjemmelaget gikk rett i strupen på NOR 92 i oppgjøret i herrenes eliteserie i innebandy. Etter åtte minutter ledet Sarpsborg 2-0.

NOR 92 hentet inn forspranget, og måltavlen viste 3-3 etter første periode i Skjeberghallen.

2-2-målet kom ved debutanten Bård William Olsen (16). NOR 92 kastet hele fire unge debutanter på banen fredag kveld. Årsaken var skader i den i utgangspunktet tynne troppen.

G16-spillerne Oliver Kylland og Jørgen Ripen, samt G18-keeper Simen Breidablikk, fikk alle sin debut for Tigers - i tillegg til nevnte Olsen.

Det var riktignok ikke debutantenes skyld at det ble stortap.

- Allerede fra første bytt var vi altfor passive og lave i vårt forsvarsspill. Selv om vi målmessig var med i kampen, var vi langt i fra fornøyde med det vi presterte, uttalte assistenttrener Mikael Sjøqvist til NOR 92s nettsider.

Tigers justerte forsvarsspillet i den andre perioden, og klarte lenge å holde et godt Sarpsborg-lag unna scoringer. Men så sprakk det mot slutten av perioden, og hjemmelaget økte ledelsen til 8-3 før siste periode.

Da benyttet NOR 92 anledningen til å gi unge gutter verdifull eliteserieerfaring. Breidablikk voktet buret hele den siste perioden, og Kylland og Ripel fikk også spilletid.

- Samtlige fire viste at de fortjente plassen. De jobbet hardt og bidro også i spillet. Bård William fikk jo dessuten score mål i et av de aller første byttene. Moro, sier Sjøqvist til NOR 92s nettsider.

Kampen endte til slutt 12-4.

Kommentarer til denne saken