Gå til sidens hovedinnhold

Baklengsmareritt for NOR-herrene

Artikkelen er over 7 år gammel

Allerede etter 15 sekunder startet marerittet for NOR 92 i Gressvikhallen. Slevik vant til slutt 27-4.

FREDRIKSTAD: Selv om den første kalddusjen kom alt etter 15 sekunder, klarte NOR 92-herrene å holde unna til 0-3 til pause.

Slevik viste seg imidlertid som det klart beste laget og vant til slutt med knusende 27-4 hjemme i Gressvikhallen.

- Dette var utrolig tungt, men vi må bare reise oss og komme sterkere tilbake fra dette. Jeg håper spillene kjente på følelsen etter kampen at dette var noe de aldri mer vil oppleve, oppsummerte assistenttrener Mikael Sjøqvist til klubbens nettsider etter kampen.

Ørliten redusering

Den andre perioden ble et sant mareritt. Innen det var gått to minutter hadde Slevik økt ledelsen til 5-0.

Og 10-0 ble satt inn før midtperioden var halvspilt. Etter 29.16 satt Glen Evensen inn sitt tredje for dagen. Men det skulle ikke bli hans siste.

Til tross for de mange baklengensene hadde også NOR-keeper Mathias Soini vartet opp med et par gode redninger, både i første og andre periode. Trykket mot NOR-buret var massivt, og det formelig rant inn med baklengs.

- Alt rakner og vi slipper inn mål i nesten hvert bytte. Det er egentlig ingenting som fungerer i spillet vårt. Vi blir stående og ser på og vi mangler evne til å stoppe raset, sier Sjøqvist.

NORs Steffen Løvlund reduserte for Tigers til 10-1 etter 30.31, men etter midtperioden var stillingen hele 18-1 til Slevik.

G18-keeper inn

I den siste perioden klarte NOR 92 å sette inn et par scoringer til etter at de gjorde om litt på rekkene sine, men kampen var jo avgjort for lenge siden. Inn mellom stengene ble Soini byttet ut  med G18-keeper Simen Breidablikk.

Unggutten leverte et par strålende redninger, men måtte også se mange flere baller gå i nettet bak seg.

Med tre minutter igjen satt nevnte Evensen inn sitt 11. mål for kvelden. Da sørget han for 24-4-ledelse til hjemmelaget.

Det stoppet ikke før Selvik hadde økt til 27-4, og hjemmelaget scoret dessuten sitt 100. mål for sesongen i løpet av kampen.

- Nå må vi bare bruke VM-oppholdet til å trene bra og legge dette bak oss, avslutter Sjøqvist.

Skuddstatistikken var for øvrig minst like knusende: 57-15 til Slevik.

Les andre saker på dt.no:

Kommentarer til denne saken