Gå til sidens hovedinnhold

Svart dag for NOR 92 - men én spiller hadde grunn til å smile

Artikkelen er over 7 år gammel

NOR-trener Bjørn-Erik Thorp gjorde om på rekkene fire ganger mot Gjelleråsen, men det var ingenting som fungerte for eikværingene. Men på benken satt en unggutt som hadde grunn til å smile.

NITTEDAL: Han var like skuffet som alle andre etter 12-2-tapet for Gjelleråsen lørdag, men Henrik Volden Farmen (17) hadde likevel noe ekstra å glede seg over.

NOR 92-keeperen er igjen tatt ut på U19-landslagssamling. Og i mai neste år er det VM i Sverige.

- Jeg har et mål om å bli førstekeeper og bli tatt ut til mesterskapet, sier Henrik Volden Farmen.

Jobber med det fysiske

En av landslagskonkurrentene fikk vise seg fram for hjemmelaget lørdag.

Gjelleråsen-keeper Andreas Nordli er i utgangspunktet i samme situasjon som Henrik i NOR 92, som andrekeeper. Men mot NOR 92 fikk han tillit fra start, og sto hele kampen.

- Han gjorde det veldig bra. Jeg er litt misunnelig på spilletiden, smiler Henrik.

Selv fikk 17-åringen de siste minuttene for NOR. Da var kampen allerede avgjort.

- Henrik gjorde det bra. Han er god og fortjener å få spilletid, sier NOR-trener Bjørn-Erik Thorp.

Henrik jobber hardt for å utvikle seg, og blant annet er han i gang med et opplegg for å bedre den fysiske formen. Det han har mest forbedringspotensial på er smidighet og forflytning.

- Jeg er veldig motivert, og innebandyen betyr mye for meg. Jeg vil satse, sier Henrik, som er fra Solbergelva og Krokstadelva.

Ikke i nærheten

Det er Matias Soini som er klart førstevalg for Tigers. Det ble imidlertid mange baklengs mot Gjelleråsen, men det var langt fra bare Soinis feil.

Det var svært lite som fungerte for eikværingene. Den første perioden var for så vidt jevnspilt, og endte 0-0. Men i de to neste slapp NOR inn seks mål i hver, og sluttresultatet var knusende 12-2.

- Vi må bare innrømme at dette ikke er i nærheten av hvordan vi vil spille, sier Thorp.

NOR var konsekvent for seint ute i dueller, for å dekke rom eller hindre de mange diagonal- og tversoverpasningene som kom fra hjemmelaget.

Spesielt klarte aldri Tigers å temme hjemmelagets løper Tommy Midtsveen. Han noterte seg for ikke mindre enn seks scoringer, hvorav en på straffe. Han hadde dessuten en assist.

Sette strek

Sånn sett er det ikke mye Thorp & Co. skal ta med seg videre fra denne kampen. Det er i grunn bare å sette strek over det hele.

- Men, vi skal lære hvordan vi skal reagere dersom vi kommer i en liknende situasjon igjen, sier Thorp.

Han utdyper:

- Vi var bare på 80-90 prosent i dag. Da er vi langt unna nivået. Vi må nekte oss selv å falle ned på dette nivået igjen, og ikke minst klare å snu det og heve oss mye tidligere, sier Thorp.

Dette var NOR 92s andre tap på fire kamper. De holder seg fortsatt over streken som gir sluttspill. Bækkelaget har til gode å ta poeng hittil, mens Sveiva kun har ett poeng.

Se hele tabellen og alle resultatene i eliteserien i innebandy for herrer her

Kommentarer til denne saken