NM-sølv på rekordtid

FOTO: NILS J. MAUDAL

FOTO: NILS J. MAUDAL

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Henriette Fjeld Kvernberg (19) og Lars Petter Eggen (18) har danset sammen i bare ett år, men sikret likevel et uhyre sterk NM-sølv i 10-dans.

DEL

- Dette gikk bra, lød det samstemt fra duoen halvveis i programmet. Da var standardansene unnagjort, og drammensparet hadde imponert dommerne med fin flyt på parketten i Solberg sport og kultursenter.

- Vi begynner å kjenne hverandre bedre og bedre, mente Henriette etter oppvisningen.

Da latindansene også var unnagjort verdsatte dommerne innsatsen til sølv, bare slått av storfavorittene Hanne Marie Akselsen og Jørgen Nilsen fra Hill Sportsdans.

Som kunne klatre øverst på seierspallen.

I junior 2 elite ble det en 3. plass på Maria Isabel Ramella og Lukas Domarkas fra Drammen. Lukas har vært borte fra treningslokalene den siste uken, men ble friskmeldt til NM.

- Jeg merker at jeg ikke har trent skikkelig i det siste, sukket 15-åringen fra Åmot.

Vinner i denne klassen ble Madeleine Berglen og Magnus Solberg fra Studio Danseklubb (Strømmen).

I junior 1, elite havnet Kristine Hagen og Simen Hennum på en 2. plass, mens liungen Sverre Ørjasether Fjellstad fikk 2.plass i samspill med sin partner Mathilde Figenschau. Duoen danser forøvrig for romeriksklubben NeRo.

Se alle bildene fra turneringen her

Vant

Til topps på seierspallen kunn Vilde Krøvel-Velle og Jonas Aleksander Pettersen klatre i klassen junior 1, konkurranse. Silje Bergill Hagen og Aron Helgesen sikret seg en sterk 3.plass i junior 1, rekruttering, mens klubbkameratene fra Drammen, Tuva Halvorsen og Halvar Vigdal Olsen sikret seg en 6.plass.

Hele 12 par var med i denne klassen, mens det totalt var 89 par med i konkurransen, som ble åpnet av idrettspresidenten, Tove Paule. Hun storkoste seg sammen med de dyktige danserne.

- Dette var flott å se på, og arrangøren fulgte tidsskjema meget bra, skrøt hun.

Artikkeltags