Gå til sidens hovedinnhold

Skal ta NOR 92 tilbake til eliteserien

Artikkelen er over 4 år gammel

NOR 92 har klare ambisjoner om å komme tilbake i eliteserien i innebandy, og nå presenterer klubben en ny trenerduo som er klar for oppgaven.

NEDRE EIKER: Den nye trenerduoen som skal lede NOR 92 på veien tilbake til eliteserien er Manne Strandberg (40) i rollen som hovedtrener, og med seg får han Jørgen Becher (22) som spillende assistenttrener.

Det skriver NOR 92 i en pressemelding.

- Her er det kun hard trening som gjelder. Vi hadde en positiv utvikling i forhold til treningsoppmøte forrige sesong og må fortsette den trenden. Alle mann må være enda mere fokusert på trening og forberede seg enda bedre mentalt til både trening og kamp. Med et så ungt mannskap har vi fortsatt et godt stykke arbeid å gjøre før vi kan si at vi er klare for eliteserien. Noe jeg er sikker på at vi kommer å klare og er toppmotivert til å bidra til, sier hovedtrener Strandberg.

- Når vi tar steget opp i eliteserien vil jeg at vi skal være klare for det som lag og ikke bare rykke rett ned igjen sesongen etter. Derfor er lagets- og spillernes utvikling det mest viktige. Her må vi bygge sten for sten å tenke langsiktig, fortsetter Strandberg.

NOR 92 vedtok på årsmøtet i mars en ny aportsplan for A-laget. Denne er grunnleggende i hvordan klubben skal ta seg tilbake til det gjeveste selskap og bli et stabilt eliteserielag som på sikt skal kunne kjempe om topplasseringer i serien og NM-sluttspill.

LES OGSÅ: Blir ny Solberg-trener

Kommentarer til denne saken