Gå til sidens hovedinnhold

NOR 92s elitedamer rystet topplag

Artikkelen er over 6 år gammel

(NOR92-Tunet 6-3) Med innebandytalentet Celine Ripel (16) i skuddet, bet NOR 92s elitedamer godt fra seg i den første duellen mot Tunet.

Det ble en fantastisk eliteseriedebut for driblesterke, skuddfarlige og innsatsfylte Celine Ripel.

16-åringen fra Solbergelva har ingen erfaring på så høyt nivå, men mot ett av topplagene i sesongens første duell klinte hun til.

– Kjempegøy å være med på dette, gliser den dyktige innebandyspilleren, som sammen med lagvenninnene i NOR 92 fikk seg en skikkelig tankevekker i 1. periode.

Hjemmelaget sjokkåpnet nemlig med nettsuser allerede i det første angrepet, og da ante mange av patriotene på tribunen at dette blir en meget tøff utfordring.

Marerittet fortsatte for det nyopprykkede mannskapet. Det lyste 0–4 på tavla midtveis i perioden, og det så uendelig mørkt ut for de blåkledde.

Så dukket Celine Ripel opp foran hjemmelagets siste skanse. Talentet gjør det meste selv, finter vekk motspillere på sin ferd mot mål, sikter godt og smeller ballen i nettmaskene.

Da er det grunn til å slippe jubelen løs.

– Det var en syk følelse å være med her. Dette er noe helt annet enn 1. divisjon, sier den dyktige spilleren.

Moroa fortsatte i 2. periode for NOR 92. Den ble nemlig vunnet 2–1 etter at Celine også her spilte hovedrollen ved begge målene.

På stillingen 5–3 til hjemmelaget hadde dessuten Sara Thiele en gylden mulighet til å smelle inn nok en redusering, men ballen strøk stolpen.

I den siste perioden kjempet gjestene meget godt, uten at de fikk lønn for strevet.

Hjemmelaget derimot satte spikeren i kisten ved å score etter 11 minutters spill (6-3).

For Celine Ripel var dette uansett en stor begivenhet. Hun var med å spille NOR 92 opp i eliteserien forrige sesong, og deretter har hun blitt tatt ut på U-19-landslaget.

– Jeg skal være med i VM i mai neste år, men først skal vi i vinter spille cupturnering i Polen, forteller den ambisiøse innebandyutøveren.

Celine Ripel kunne ikke fått en bedre sesongstart enn å herje litt med erfarne Tunet-spillere i deres lekegrind.

Mia Vannebo, kapteinen på NOR 92, var etter kampslutt meget godt fornøyd med gjennomføringen.

– Nervene tok oss i starten, deretter tør vi mye mer. Det var utrolig gøy å spille i dag.

LES OGSÅ: Stjernesmell i mareritthall

Kommentarer til denne saken