Finale Nybyencup, fotball.
Nybyen - Åskollen 4-3 (0-2), etter sudden death.

Drammenshallen, 60 tilskuere
Spilletid: 2x 15 min
Mål: 0-1 Rune Hansen (9), 0-2 Rolf Nesbøen (12), 0-3 Lars Kristian Stokka (16), 1-3 Pål Sørensen (19), 2-3 Sørensen (23), 3-3 Per Øyvind Skaanes (27), 3-4 Thomas Raabye (34)
Finalekampen ble akkurat like spennende som arrangører og publikum ønsket. Verre var det for Nybyen-spillerne som før denne kampen ikke hadde avgitt ett eneste poeng i løpet av turneringen. De følte de hadde et psykisk tak på Åskollen etter å ha slått dem både i innledende runder og i mellomspillet, men det viste seg raskt at dette taket var ganske løst.
Åskollen scoret tre mål uten at Nybyen klarte å redusere. De oransje og sorte var imidlertid nære på flere ganger, og særlig Per Øyvind Skaanes burde satt ballen i mål ved flere anledninger. Men det straffer seg å somle, og ikke før han sendte ballen til Pål Sørensen løsnet det for Nybyen. De scoret to mål til, og stillingen var 3-3 ved ordinær tid. Dermed ble det ekstraomganger med sudden death. Der var Nybyen best og Thomas Raabye sikret seieren for hjemmefavorittene.
- Vi fikk roet ned spillet i den andre omgangen, og da kom også målene. Det viser seg at vi er bra trent, og derfor klarte vi å holde trøkket oppe i hele kampen, sier Henning Bakken som sammen med Carl Erik Brathelie utgjør lagets trenerteam.
Det var i år syvende gangen Nybyen Fotballcup for lag i de lavere divisjoner ble arrangert. Totalt deltok 15 lag fra 6. og 7. divisjon. På tredjeplass kom Drim IL etter å ha slått Spa/Bra 6-1 i bronsefinalen.
PS: Nettstedet Nybyen.no er uoffisielt kåret til landets nest beste klubbside, kun slått av Bygdøy, men foran klubber som Rosenborg og Stabæk.