Stem på «Årets unge ildsjel»

DE NOMINERTE:

DE NOMINERTE: Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

De fem kandidatene til «Årets unge ildsjel» i Buskerud er klare. Stem på din favoritt.

DEL

BUSKERUD: I forbindelse med «Årets ildsjel-kåringen» i Buskerud 2015 ble det gjort en vri. Siden det er ungdoms-OL på Lillehammer senere i vinter valgte man å fokusere på ung idrett, og at det skulle kåres «Årets unge ildsjel» – i stedet for «Årets ildsjel». Med krav om at vedkommende måtte være under 26 år, og ikke heltidsansatt i en klubb.

– Vi leter etter en ny generasjon med ildsjeler, som ikke har så lang fartstid innen det frivillige arbeidet, sa Knut Harald Sommerfeldt, informasjonsansvarlig i Buskerud Idrettskrets, da prosessen ble startet i november. Nominasjonsperioden varte fram til jul, og etter det har en komité plukket ut fem kandidater. Du kan stemme fram din favoritt på idrettensfestaften.no/avstemning.

TRYKK HER FOR Å STEMME PÅ DIN KANDIDAT (trykk på lenken nederst på denne siden)

LES OGSÅ: Gavedryss til idrett og kultur i Drammen

Her er kandidatene:

Lasse Sundt Tangen, Vikersund IF:

Fra han var seks år har Lasse Sundt Tangen vært fotballspiller i Vikersund IF, og aktiv dommer siden 14-årsalderen. Lasse har vært med på å arrangere fotballskole. Han er trenerkoordinator for 5'er- og 7'er-fotball.

Stian Hoogerman Andresen, Glassverket IF:

Stian Hoogerman Andresen er sportslig leder i Glassverket Fotball, og trener for seniorlaget. Han er også ansvarlig for utdanning og oppfølging av dommere. Stian er i tillegg med på å arrangere Drammenscup.

Kine-Celine Kristoffersen, Hokksund Turnforening:

Kine-Celine Kristoffersen viser et stort engasjement og tar ansvar. Hun sitter i dag som leder av Hokksund Turnforening. Tidligere har Kine-Celine hatt ansvaret for flere partier i apparat, tropp, dans og gym.

SPILLER OG TRENER: Ole-Jacob Borch (t.v.) spiller 1. divisjonshåndball for St. Hallvard, og er en engasjert trener for ROS' gutter 03-lag. Borch er én av fem kandidater til å bli kåret til «Årets unge ildsjel» i buskerudidretten. FOTO: RUNE FOLKEDAL

SPILLER OG TRENER: Ole-Jacob Borch (t.v.) spiller 1. divisjonshåndball for St. Hallvard, og er en engasjert trener for ROS' gutter 03-lag. Borch er én av fem kandidater til å bli kåret til «Årets unge ildsjel» i buskerudidretten. FOTO: RUNE FOLKEDAL

Ole-Jacob Borch, ROS IL:

Selv spiller Ole-Jacob Borch aktivt i 1. divisjon for St. Hallvard. Borch beskrives som en engasjert trener for ROS gutter 03 i håndball. Han stiller alltid opp for håndballen, og ser kvalitetene hos hver enkelt spiller.

Øivind Lundestad, Kongsberg Miners:

Øivind Lundestad bidrar til at skoleelever fra 14 til 17 år får ukentlig trening i Kongsberg Miners i basketball. Han jobber dessuten med sponsorer, er trener for U19-laget, og spiller selv i toppserien – pluss å ha bistått med ny hjemmeside.

Vinneren av «Årets unge ildsjel» offentliggjøres under Idrettens Festaften i Drammens Teater fredag 5. februar. Arrangementet er et samarbeid mellom Buskerud Idrettskrets, Drammens Tidende og Sparebanken Øst.

TRYKK HER FOR Å STEMME PÅ DIN KANDIDAT

Artikkeltags