Ingen Ulland-straff etter utblåsing

Strømsgodsets Eirik Ulland Andersen jubler for sin 2-3-scoring under eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Kristiansund på Marienlyst Stadion mandag.

Strømsgodsets Eirik Ulland Andersen jubler for sin 2-3-scoring under eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Kristiansund på Marienlyst Stadion mandag. Foto:

Av

Bjørn Petter Ingebretsen og Strømsgodset kommer ikke til å straffe Eirik Ulland Andersen (25) etter spillerens offentlige kritikk i lokalavisen.

DEL

– Nei da, det er absolutt ikke snakk om noen straff. Sånne ting kan skje innimellom, for eksempel når man taper eller når noe ikke går som man ønsker, så kan man fort bli litt ivrig, sier Bjørn Petter Ingebretsen til Eurosport.

Det var etter Godsets 1-1-kamp mot Start at Andersen kritiserte klubben. SIF-profilen mente laget hadde forberedt seg for dårlig, fremsto uten en plan B og hadde hatt det for gøy på trening. Saken har blitt tatt opp internt i drammensklubben.

– Jeg fikk med meg det som ble sagt, og jeg er ikke enig. Vi vet hvordan vi planlegger og har både en plan A og en plan B. Derfor får han svare for dette. For jeg ser det ikke på den måten for å si det sånn, sier Ingebretsen.

Andersen selv har ikke ønsket å tilføye noe til saken som har skapt støy i Drammen de siste dagene.

Vingen har spilt 18 kamper for SIF denne sesongen. Han har scoret to mål og leverte fem målgivende pasninger.

LES OGSÅ: SIF-profil kritisk til forberedelsene før Start-kampen

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags