Ønsker Notodden-spiller

MIF-AKTUELL. Erik Midtgarden, Notodden, spiller treningskamp for Mjøndalen mot Pors i dag. FOTO: SCANPIX

MIF-AKTUELL. Erik Midtgarden, Notodden, spiller treningskamp for Mjøndalen mot Pors i dag. FOTO: SCANPIX

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Mjøndalen har gitt et kontraktstilbud til Notoddens tidligere U21-landslagsspiller Erik Midtgarden (21).

DEL

NEDRE EIKER: – Vi har gitt Erik Midtgarden et kontraktstilbud, og jeg håper at han skriver under, sier MIF-trener Vegard Hansen.

Notoddens Erik Midtgarden kan være spissen Mjøndalen er ute etter foran årets comeback i fotballens 1. divisjon. Det er meningen at 21-åringen, som har to U21-landskamper og ti G18-landskamper, skal spille én omgang for Mjøndalen i dagens treningskamp mot 2. divisjonslaget Pors i Vestfossen (kl. 13.30). Dette er MIFs første treningskamp i vinter.

MEST VING

– I Notodden har Midtgarden vært mest flankespiller, men jeg ser på ham som en spiss, uttaler Hansen.

Midtgarden står bokført med 29 seriekamper for Notodden i 1. divisjon i løpet av de to siste sesongene, men han hadde ikke så mye spilletid i 2008. Det er uaktuelt å
fortsette i telemarkklubben.

Tidligere har Midtgarden vært toppscorer for Odd 2 i 2. divisjon – har også fått tre innhopp i Tippeligaen som Odd-spiller.

Ellers har også tidligere Strømsgodset-spiller David Driscoll nå fått tilbud fra MIF. Driscoll har trent en del med bruntrøyene i vinter.

UTEN WÆHLER

I dagens treningskamp mot Pors, som ble nummer fire i sin 2. divisjonsavdeling i fjor, stiller MIF uten Adrian Paul (sliter med kneet), Thomas Wæhler (ikke i kampform) og langtidsskadde Henrik Hontvedt (på vei tilbake etter beinbrudd). Anders Ekholdt har dratt på studier i USA og kommer ikke tilbake før i mai. Han er ikke aktuell på førstelaget før høstsesongen.

Ellers skal nyervervelser som Lars Granaas, Christian Smerud og Fabian Andersen være på plass i dag.

– Jeg er ikke så opptatt av resultat her. Vi kommer til å spille i en 4-4-2-formasjon siden det er det vi trener på for tiden. Jeg vil at laget skal beherske både 4-3-3, 4-5-1 og 4-4-2. 4-4-2 er i utgangspunktet det vi kan dårligst, uttaler Hansen.

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags