Gå til sidens hovedinnhold

Heimdal og Baklid til junior-VM - tre til junior-EM

Artikkelen er over 3 år gammel

Audun Heimdal ble som ventet tatt ut til junior-VM i orientering. Jørgen Baklid håpet også på VM-tur, og slik ble det.

Audun Heimdal er tatt ut på det norske laget til junior-VM i orientering i Tampere  i Finland. Jørgen Baklid, lagkameraten i Konnerud, var før uttaket usikker på om det ble VM eller EM, men sent onsdag ble det klart at han også får VM-tur til Finland.

- Laget består av en fin blanding av erfarne juniorløpere – som har deltatt i flere junior-VM tidligere – og yngre debutanter. Det er et spennende lag med gode muligheter til å kjempe om topplasseringer på alle distanser, sier Eivind Tonna, som er leder i uttakskomiteen.

Programmet for mesterskapet:

Mandag 10. juli – mellomdistanse kvalifisering
Tirsdag 11. juli – mellomdistanse finale
Onsdag 12. juli – sprint
Fredag 14. juli – langdistanse
Lørdag 15. juli – stafett

Tre til ungdoms-EM

Ane Dyrkorn fra Eiker OL og de to liungene  Synne Strand og Sander Arntzen som løper for Asker, er alle tatt ut til ungdoms-EM i Slovakia. Det ble klart etter uttaksløp i Arendal og på Hamar/Budor . Mesterskapet arrangeres i Banska Bystrica, Slovakia, fra 30. juni – 2. juli.
- Ungdoms-EM er en fantastisk fin konkurranse der mange får sine første erfaringer. Det er en fin atmosfære på løpene, og gode arrangement. Vi stiller med åtte gode løpere som får mulighet til å måle seg mot de beste i Europa i sin aldersklasse. Dette er første steg på vår stige i representasjoner internasjonalt, sier Eivind Tonna.

Program:
Fredag 30. juni – sprint
Lørdag 1. juli – langdistanse
Søndag 2. juli - stafett

Kommentarer til denne saken