Ruller opp til fest

<b>FLYR HØYT.</b> Primus motor for Drammen Skate Gathering, Andrè Tønsberg Bakke, i aksjon i Nøstedhallen. FOTO: ØYVIND SCHAU

<b>FLYR HØYT.</b> Primus motor for Drammen Skate Gathering, Andrè Tønsberg Bakke, i aksjon i Nøstedhallen. FOTO: ØYVIND SCHAU

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

I tre dager skal landets beste inline-skatere boltre seg fritt i Nøstedhallens over to tusen kvadratmeter store hall.

DEL

Neste helg bes alle vågaler på rulleskøyter inn til inlineshow i Nøstedhallen. Da gjøres lokalet om til en sunn og frisk skøytefest for både unge og litt eldre.
-Dette er et rusfritt arrangement og derfor passer det fint å kunne by på gratis frukt og grønt. Skatemiljøet har et frynsete rykte, noe vi ønsker å motbevise, sier primus motor for Drammen Skate Gathering, Andrè Tønsberg Bakke.
Festens klimaks er ventet å komme på lørdag kveld, når det er duket for finaler.
- Vi kjører selve konkurransen på lørdag, hvor det skal kåres en vinner i 10-15-årspulja samt seniorgruppa fra 16 år og eldre. For å skape stemning og trøkk under stevnet er to meget gode dj-er hyret inn; DJ Luis Molinari vs. Espen Syvertsen. Så dette blir vanvittig bra.

EKSPLOSJON. Bakke er forventningsfull foran årets inlinefest og håper å se yngre talenter som har vokst siden i fjor.
-En gutt som dro i land seieren i juniorgruppa i fjor, kjører som senior i år. Jeg er spent på å se hvor god han er blitt.
Siden eksplosjonen av rulleskøyteinteresserte på midten av nittitallet, har antallet inlinere dalt kraftig. Men nå ser det ut til at trenden er på vei til å snu. Og alt ligger til rette for at en drammenser kan bli Norges nye store rulleskøytestjerne.
-Miljøet har virkelig fått rotfeste og drammensere har jo landets beste treningsfasiliteter i Nøstedhallen. Så dette peker kun i èn retning.

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags