Rune Hagen til Modum FK

Artikkelen er over 10 år gammel

Modum FK har styrket a-stallen med den tidligere Strømsgodset-, Vålerenga- og Start-spilleren Rune Hagen (33).

DEL

Han går rett inn på laget mot Sprint-Jeløy borte kommende lørdag, skriver modumfk.no

Trener Jens Martin Støten er kjempefornøyd med signeringen.

– Han er en klassespiller, sier treneren.

Hektisk aktivitet i MFK-ledelsen de siste dagene gjorde at papirene ble skrevet under i går formiddag.

Ved 17-tiden i går ettermiddag kunne sportslig leder Tom Berget rusle ut av NFFs lokaler på Ullevaal med Hagens spilletillatelse i hånden. NFF holdt åpent gjennom hele helgen siden overgangsvinduet stenger ved midnatt.

Briljerte med lærkulen
Rune Hagen deltok på to treninger med MFK i uken som gikk. Han briljerte med lærkulen og markerte tydelig at han fortsatt holder et meget høyt sportslig nivå.

– Jens Martin var en sterkt medvirkende årsak til at jeg valgte Modum, sier Rune Hagen – som er bror av Vålerengas Erik «Panzer» Hagen.

For Jens Martin var i tre år trener da Rune herjet på venstrekanten for Strømsgodset i Tippeligaen, og fôret Jostein Flo med det ene perleinnlegget etter det andre fra sin posisjon på kanten.

Overgangen til MFK var nesten litt tilfeldig. Sist lørdag ringte Jens Martin Støten til Rune Hagen for å slå av en prat. Da ble det klart at Hagen ønsket seg hjem fra tilværelsen i den kypriotiske klubben Asil, noe som gjorde at MFK-ledelsen umiddelbart satte i gang for å sikre seg spilleren som har seks år bak seg i Tippeligaen.

– Jeg ønsker å bo på Veme, hvor jeg kommer fra. Da er Modum et bra alternativ, sier Hagen, som også var i dialog med andre klubber.

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags