Gå til sidens hovedinnhold

Sjernesmell i mareritthallen

Artikkelen er over 6 år gammel

NOR 92 gikk på nok et stygt bortetap mot Slevik.

FREDIKSTAD: Lørdag vant hjemmelaget 16-1 i serieåpningen i innebandyens eliteserien, og dermed fortsetter NORs marereritt i Gressvikhallen.

I fjor tapte laget 27-4.

- Vi har hatt mange stygge tap i denne hallen de siste årene. Men jeg synes vi var nærmere i år enn i fjor. Da kunne de fort ha scoret ti mål til, mens vi i år var nærmere enn resultatet 16-1 skulle tilsi, mente NORs assistenttrener Mikael Sjöqvist.

I tilsvarende match for snart ett år siden, vant Slevik midtperioden 15-1.

Lørdag startet det enda verre enn forrige gang for NOR.

Vond start

- De ledet 6-0 allerede etter sju minutter, og fire minutter senere sto det 7-0. Da var ikke våkne og på i det hele tatt, mener svensken.

Dermed måtte han og hovedtrener Espen Jensen rokkere litt på rekkene, og kutte fra tre til to rekker. Da gikk det bedre, og i midtperioden var NOR brukbart med. Etter 0-7 i første, ble det 1-4 i den andre. NORs mål ble scoret av Steffen Løvlund. Den siste perioden vant hjemmelaget 5-0.

Norges beste lag

- Vi møter Norges beste lag. Og det er et stykke opp til dem ennå. Torsdag møter vi Greåker på hjemmebane. De er sterkere enn i fjor, men det er vi også.

Greåker vant seriesølv forrige sesong, men Sjöqvist mener likevel at laget er et nivå ned fra Slevik.

- Så hvis vi hever oss et hakk, og drar fordel av hjemmebane, skal det bli jevnt, summerer han.

Christopher Jaksland var NORs beste spiller mot Slevik. Storebror Alexander var forøvrig ikke med, det samme gjald målvakt Anders Fanuelsen.

LES OGSÅ:

Kommentarer til denne saken