Gå til sidens hovedinnhold

Sørum bommet, og ble liten syndebukk

Artikkelen er over 10 år gammel

Haugesunds Thomas Sørum mente selv han ble en liten syndebukk etter cuptapet for SIF.

Årsaken? Sørum ble spilt fri alene med Adam Larsen Kwarasey etter 16 minutter, men den følsomme lobben gikk like utenfor.

– Hadde jeg satt den, ville det blitt en helt annen kamp. Gi meg ti slike sjanser, og jeg scorer på minst seks, mener Sørum.

SIF ledet 1–0 da det skjedde, og de ledet fortsatt da Sørum mente han ble snytt for en straffe etter 37 minutter.

– To helt avgjørende situasjoner. Alle vet at jeg ikke er en sånn en som kaster meg ned i feltet. Jeg ble hektet bakfra. Det ville blitt ordentlig fyr i kampen hadde vi fått et mål. Nå kunne de kontrollere det ut mens vi nok begynte å tenke på Brann-kampen søndag, sier Sørum.

Han ble byttet ut etter 60 minutter, et planlagt bytte ifølge ham selv. Haugesund valgte også å starte med habile eliteseriespillere som John Pelu og Nikola Djurdjic på benken. Pelu kom inn da alt var avgjort, mens Djurdjic ble sittende hele kampen.

– Vi tok selvfølgelig hensyn til at det venter en ny eliteseriekamp allerede til helgen, men det var først da det hele var avgjort med Strømsgodsets tredje scoring. Fram til da hadde det vært en jevnspilt førsteomgang, mens SIF var klart best etter pause. De vant fortjent, mener Haugesund-trener Jostein Grindhaug.

Kommentarer til denne saken