11 år gammel triksekunstner

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Jimmy Kenyi (11) kan trikse så lenge han gidder. Og har en ballteknikk voksne kan misunne ham. Vil du se?

DEL

DRAMMEN: Jimmy Kenyi (11) spiller alltid fotball, og har alltid gjort det. Drømmen er Barcelona. Helten heter Neymar.  

Vi møter Jimmy og pappa Solomon Kenyi på kunstgresset på Marienlyst. Her er de ofte. Med ball og med oransje kjegler. Jimmy trikser og leker seg. Mens pappa står på sidelinjen og følger med og kommer med innspill. 

Jimmy kan trikse til 1000, minst. Egentlig kan han vel trikse så lenge han gidder. Han kan også løpe og drible ballen mellom kjeglene som om ballen skulle vært klistret til foten. Ballen berører ikke kjeglene. Føttene danser seg rundt i ring mens han leker seg mellom kjeglene.

- Det er viktig med god teknikk, sier Jimmy.

- Men hvorfor trener du så mye, undrer vi.

- Fordi det er gøy. Og fordi jeg vil bli fotballspiller, sier Jimmi med sitt store smil.

Trikser alltid

Men ballteknikken har ikke kommet av seg selv. 11-åringen fra Fjell trener så fort han har et ledig minutt. Det er i friminuttene på skolen. Av og til på banen på Fjell.   Men oftest, når han ikke trener med laget sitt i Strømsgodset, er han på Marienlyst. Og om vinteren er han på kunstgresset på Gulskogen. Enten har han med seg pappa, eller så drar han alene. Da hopper han på en buss med ballen i sekken. 

- Han vil ikke være hjemme. Han må ut og trene bestandig. Men vi trener ikke som trening. Vi gjør bare ting som er gøy, påpeker pappa Solomon. 

- Derfor løper vi ikke, ler han. 

Drømmer

Jimmys drøm er å bli fotballspiller på Barcelona. Det store fotballidolet er Neymar da Silva Santos Júnior. Eller som alle kaller ham, Neymar.

11-åringen synes det er gøy å følge ham i VM. Han håper Neymar og Brasil vinner på hjemmebane.

SEND OSS DIN EGEN TRIKSEVIDEO HER - VI TREKKER UT EN HELDIG VINNER SOM PREMIERES

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken