DRAMMEN: DHK kom med et solid forsvarsspill, og bakerst sto målvakten Mathias Kolstad Holm en fantastisk kamp. 29 redninger vartet han opp med, og ble på alle måter matchvinneren i serieåpningen. Nå var ikke Elverums Morten Nergaard dårlig han heller, og dermed ble det etter herrenivå å være, få mål i Drammenshallen.

Del på Facebook

DHK var flinke til å utnytte Elverums svakeste forsvarsspillere, og spesielt Christoffer Rambo fikk unngjelde i starten. Hjemmespillerne lot seg sjelden friste inn mot gjestenes solide midtblokk i første omgang, de fant åpningen bredt i banen, og ledet med fire mål etter 20 minutter.

DHK

Etter pause måtte DHK slite mer for målene, og ble reddet av Kolstad Holms mange redninger. En firemålsledelse med ni minutter igjen å spille ble en liten hvilepute, og en frisk Steffen Stegavik sørget alene for at det ble jevnt helt til siste sekund. Han ble kampens toppscorer med åttemål, de fleste av dem løp han inn etter avkast.

DHK

DHKs toppscorer ble Lars Erik Bjørnsen med seks mål. Nå skal det nevnes at DHK bommet på 14 gedigne målsjanser, inkludert tre syvmeterkast, i tillegg til en mengde andre skuddbom. På Elverum-bussen hjem i kveld, vil nok de helt sikkert lure på, og diskutere hvordan de klarte å bomme hele 29 ganger på Mathias Kolstad Holm.

- Jeg er selvfølgelig veldig fornøyd med at vi vant kampen, men vi bommet på altfor mange sjanser, sier  DHK- trener Geir Oustorp.