Gå til sidens hovedinnhold

Drammen FK beholdt plassen i tredje

Artikkelen er over 9 år gammel

3-2 tap til tross mot Nordre land, Drammen FK beholdt plassen i divisjonen.

DOKKA: Drammen FK spilte 1-1 mot Nordre Land til pause. Etter hvilen dominerte gjestene, men tapte likevel kampen.

- Det viktigste er at vi nå har klart oss i 3. divisjon, sier en lettet DFK-trener, Øystein Garborg. Han så elevene sine produsere flere sjanser, som ble sløst vekk. Og da det i tillegg rant inn flere billige baklengsmål, så måtte det nesten bli tap.

-Grunnspillet vårt er meget bra, men vi er for dårlige inne i boksen, innser Øystein Garborg. han er optimist før neste sesong. - Vi vet hva vi må gjøre for å bli bedre, og forsterkninger er på gang, lover trener Garborg.

LES OGSÅ: IBK vant igjen

Uavgjort for VIF

I den andre 3. divisjonsavdelingen, gjorde Vestfossen en knall sterk kamp borte mot serieleder Skedsmo. Laget lå lavt og kompakt i et 4-5-1 oppsett, og det fungerte meget bra.

- Vi spilte veldig bra, og  var farlige på overganger, sier en glad Robert Holtungen, Vestfossens lagleder.

Hjemmelaget utliknet etter en times spill, og det ble svært så dramatisk og spennende mot slutten. VIFs Jørgen Albertsen fikk sitt andre gule kort, og måtte se resten av kampen på benken.

Likevel klarte VIF ett poeng, som kan bli gullverdt i nedrykksstriden. Både VIF og Spa/Bra (hjemme mandag mot Lillestrøm 2) er under nedrykkstreken, men med to helger igjen å spille så kan begge to klare plassen i divisjonen.

LES OGSÅ: Fulltreff for SIF2

Les flere sportsnyheter på dt.no

Kommentarer til denne saken