Fikk pangstart i seriedebut

Veronica Kristiansen

Veronica Kristiansen Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Veroncia Kristiansen (21) er tilbake i distriktet, og hun knallet til med åtte mål i seriedebuten for Glassverket.

DEL

LØRENSKOG:– Det var gøy å få bestemannspremien, men jeg var ikke helt fornøyd med spillet mitt, sier Veronica Kristiansen.

Del på Facebook

Glassverket har igjen ambisjoner om å være i tetsjiktet i håndballens 1. divisjon, og i går kveld ble det en oppskriftsmessig 29-19-seier borte mot Fjellhammer – en forventet middelhavsfarer.

Mjøndalsjenta Veronica Kristiansen har spilt eliteserie for Våg Vipers de to siste sesongene, og hun markerte seg fra avkast i sitt seriecomeback i den lokale håndballen. Den 21-årige bakspilleren virket svært fokusert og dunket inn de to første målene i matchen. Det sto 2–0 til GIF-jentene etter to minutter. Da sluttsignalet lød sto Veronica bokført med åtte mål, og hun ble også belønnet med bestemannspremien av arrangøren.

– Det jeg er misfornøyd med er gjennombruddsspillet mitt. Der er det mye å gå på, uttaler Veroncia, som scoret 97 mål for Våg i toppserien sist sesong – det holdt til 19. plass på toppscorerlisten.

LES OGSÅ: Enkelt for Glassverket i NM

– Deilig og trygt

Veronica Kristiansen spilte for moderklubben Mjøndalen før hun reiste til Våg. Tilbake i Glassverket spiller hun også for første gang A-lagshåndball sammen med sine to søstre, Charlotte (22) og Jeanett (19).

– Jeg har vel bare spilt sammen med Charlotte før, tror jeg. Uansett er det deilig og trygt å spille i Glassverket, melder Veronica, som ikke synes det er noen nedtur å gå fra eliteserie til 1. divisjon.

GIF koblet et tidlig grep på Fjellhammer, og viste straks at de var et par hakk bedre. Minuset var at det var en del slurv og bom på store sjanser. Ved pause sto det 16-9.
Utover i andre omgang var det etter hvert bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Ni minutter før slutt ledet drammenserne med elleve mål, og trener Kenneth Gabrielsen tok time-out.


– Vi ble enige om å ha som mål å vinne med 15, men det klarte vi ikke. Det ble mye tull på slutten, kommenterer Veronica.
GIF maktet ikke å øke på slutten, og det endte med timålsseier i seriepremieren.

– Vi slipper oss for mye ned innimellom, konkluderer Kristiansen.

– Typisk åpningskamp

Glassverket-trener Kenneth Gabrielsen var ikke superfornøyd med seriestarten.

– Det var en typisk åpningskamp. Jentene viste mye bra, men det var for ujevnt. Vi hadde 40 bom eller tekniske feil, og det er for dårlig, sier Gabrielsen.
Han konstaterte at mange av spillerne kanskje ville for mye, og at det derfor stoppet litt opp i perioder.


– Men timålsseier mot Fjellhammer borte er helt greit, slår treneren fast.

Charlotte Aasbø spilte for øvrig en meget god kamp på venstrekanten (scoret sju).

LES FLERE LOKALE SPORTSNYHETER

 

Artikkeltags