Glassverket slått ut av 1. divisjonslag

Glassverkets håndballjenter måtte se seg slått i Norgesmesterskapets 3. runde.

Glassverkets håndballjenter måtte se seg slått i Norgesmesterskapets 3. runde. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Glassverkets damer møtte Nordstrand i 3. runde i håndball. Oslo-turen resulterte i tremålstap og NM-exit.

DEL

OSLO: Tirsdag kveld var det duket for 3. runde i cupen i håndball for kvinner mellom Nordstrand og Glassverket i Nordstrandhallen.

Det endte med tap 30-27 for Glassverket.

Glassverket slo ut Ramnes i den 2. runden i cupen, mens tirsdagens verter Nordstrand slo ut Raumnes/Årnes.

LES OGSÅ: To GIF-tap i Vestfjordencup

Nordstrand spiller i 2012/2013-sesongen i 1. divisjon, mens GIF rykket som kjent opp til eliteserien etter forrige sesong.

God start

Kampen startet meget bra for Glassverket. På de fem første minuttene scoret bortelaget fire, mens Nordstrand kun klarte ett.

Etter den gode starten hvor GIF på det meste ledet 7-1, spiste  Nordstrand seg gradvis inn i kampen. Etter 12 minutter sto det 7-4 i favør Glassverket.'

Da Glassverket ledet 7-6 tok GIF-trener Kenneth Gabrielsen timeout. Det gjorde han lurt i, for etter 20 minutter var laget hans igjen oppe i en tremålsledelse med 10-7.

- De første ti minuttene var sykt gøy, men etter timeouten deres går det veldig trått. Det går fra fantastisk bra til at alt skjærer seg, sier Glassverkets toppscorer Mina Gustavsen.

Grunnet litt slapt forsvarsspill fra GIF fikk Nordstrand igjen tilbake litt av initiativet i omgangen de siste 10 minuttene, og til pause sto det 12-12.

- Forsvaret må bli bedre

Det var hjemmelaget som var best i det meste de første ti minuttene av 2. omgang. Etter ti minutter ledet Nordstrand 19-16.

- Viljen til å vinne i dag var ikke god nok. Innerst inn vil de nok det, men vi får ikke ut det siste. Det er ikke noe krise å tape mot Nordstrand, men forsvaret må bli bedre. Det blir for lange avstander, sier assistenttrener Jan Christen Danielsen.

Etter halvspilt andreomgang var det fremdeles hjemmelaget som styrte det meste. GIF fikk ikke orden på forsvaret og etter 16 minutter ledet Nordstrand 22-19.

Glassverket slet med å finne ut av Nordstrands angrepsspill. Til tider virket det som om de ble litt for tamme i taklingene og etter 24 minutter ledet hjemmelaget fremdeles med tre mål - 27-24.

LES OGSÅ: – Har en mental utfordring

Denne avstanden holdt seg kampen ut og Glassverket er dermed ute av årets NM i håndball.

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags