DRAMMEN: 1. april arrangeres idrettens festaften i Drammens Teater. Akkurat som i fjor skal årets ildsjel kåres. Og som alle vet:

Uten ildsjeler ville vi aldri vært vitne til at elleveåringen får score mål etter mål i lilleputtkampen på det nye kunstgresset, eller 22-åringen som vinner VM-gull fordi naboen tok ham med seg ut i løypene og viste ham hvordan han skulle lykkes.

Del på Facebook

I hele Norge finnes de. Men noen har utmerket seg litt mer enn andre. Her i Buskerud har vi i år kommet fram til en kvartett som har gjort en jobb langt utover det man kan forvente.

STEM PÅ DIN ILDSJEL HER!

KANDIDATENE:

Brødrene Arnt Hellik og Ole Terje Letmolie fra Skotselv:

Tok ansvar etter årevis med prat om en flerbrukshall i Skotselv. Brødrene la egne planer, etter at kommunen hadde skrinlagt dyre arkitekttegnede løsninger. De fikk tegnet en halløsning til en pris kommunen kunne leve med, og lovet at mye av arbeidet med hallen skal gjøres på dugnad.

LES OGSÅ: Får full flerbrukshall i skotselv

Hallen er nå i ferd med å bli en realitet, og brødrene er fortsatt ivrige når dugnadsgjengen samles til innsats. Arnt Hellik og Ole Terje gjør også en jobb i Bakke IF, førstnevnte er fotballeder.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Per Willy Holseter fra Vikersund:

Et av de store navnene innen skiflyging i Vikersund i årevis. Har i flere år vært daglig leder på frivillig basis i Stiftelsen Vikersund hoppsenter, som eier den flotte bakken.

Og mens utbyggingen i Holmenkollen overskred budsjettet tre ganger, styrte Holseter første del av utbyggingen i Vikersund i mål på budsjett på «skarve» 50 millioner.

LES OGSÅ: Bedre enn Planica

(Artikkelen fortsetter under bildet)Geirr Kihle fra Konnerud:

Sentral i Konnerud idrettslag i en årrekke, har vært sterkt involvert i flere store arrangementer i KIL-regi. Vi kan nevne NM, skisprint og nå sist verdenscup i egen bydel.

LES OGSÅ: Alt om folkefesten

Er leder i Konnerud IL, og en hovedperson når historien om skisprintens suksess i Drammen skal skrives. Har også vært visepresident i Norges Skiforbund i en turbulent tid, der han var med på en økonomisk opprydning.

(artikkelen fortsetter under bildet)Arne Borch fra Røyken:

Har vært sentral i håndballsatsingen i Reistad og nå St. Hallvard. Er opptatt av basistrening og har hjulpet til med dette og håndballtreninger på Slemmestad ungdomsskole. Er også trener i ROS.

LES OGSÅ: Norges nest beste ildsjel

Jan Bøhn fra Kongsberg:

Har vært fotballtrener i Skrim, men har stort sett hatt administrative oppgaver. Har mange år bak seg som enten fotballeder eller leder av hovedstyret i IL Skrim.

Klubben har mange flotte anlegg, og Bøhn har hatt hovedansvar for å få realisert disse. Har vært leder av Buskerud Idrettskrets i mange år, og medlem av valgkomiteen både i idrettskrets og idrettsforbund.

Har også vært ryddegutt i et idrettslag med skakkjørt økonomi.

(Artikkelen fortsetter under bildet)Stem

Det er du som skal være med å kåre vinneren, stemme kan avgis på dt.no. Kun en stemme vil bli registrert fra hver IP-adresse.

 STEM PÅ DIN ILDSJEL HER