Gå til sidens hovedinnhold

NOR 92 gjorde jobben - men skader bekymrer

Artikkelen er over 8 år gammel

To serierunder før slutt sliter NOR 92 med mange skader i troppen. Likevel ble bunnlaget Bærums Verk feid av banen med 13-0 i kveld.

BÆRUM: Hele seks sentrale spillere må følge kampen om de viktige seriepoengene fra sidelinjen akkurat nå. Oppmøte på treningene blir heller ikke slik det bør være for et topplag med ambisjoner om opprykk til eliteserien.

- Det er viktig at alle møter på treningene de kommende ukene og at det er full fokus, forteller keeper Anders Fanuelsen, som i løpet av 60 minutter ikke slapp inn et eneste baklengsmål mot Bærums Verk. Det har forøvrig skjedd en gang før denne sesongen.

- Jeg slapp ikke inn mål mot Halden, erindrer 27-åringen etter oppvisningen i Rykkinnhallen.

NOR 92 kontrollerte det meste på banen, men slet med å finn nettmaskene i 1. omgang. Det løsnet litt mot slutten og Magnus Sjøstrand og Steffen Løvlund puttet ett mål hver før 20 minutter var spilt.

Målfest

Deretter ble det fullstendig enveiskjøring mot hjemmelaget burvokter som hadde en skikkelig travel kveld på jobb. Han maktet ikke å stoppe de treffsikre spillerne fra NOR 92 som sørget for målkalas.

- Vi slo dem 17-2 hjemme i Solbergelva, erindrer Magnus Sjøstrand som selv puttet ballen fire ganger i nettmaskene denne gangen. Og 17-åringen hadde også en assist. Nå øyner han elitserien i det fjerne.

- Vi skal rykke opp, utbryter unggutten med et bredt smil om munnen.

0-11 målet var forøvrig en oppvisning i utsøkt spill av NOR 92. Det hele startet med at Anders Fanuelsen kastet ballen til en umarkert Eirik Holstad. 18-åringen orienterer seg straks og ser Magnus Sjøstrand stå umarkert foran målvakten til Bærums Verk.

- Jeg hadde bare å styre den ballen i mål, foreller Magnus Sjøstrand like etter kampslutt.
Kommende helg er det en uhyre viktig duell på bortebane mot St. Croix. Treneren maner til å ta alvorlig på oppgaven.

- Vi må ikke drite oss ut på oppløpet, lyder det fra Bjørn Erik Torp som også føyer til ansikt til ansikt med sine spillere.

- Poeng må vi derfor ha i neste kamp,

Og hvis så skjer er det duket for "finale-duell" mot Bækkelaget i siste serierunde. Mer spennende kan det neppe bli for NOR 92`s skadeskutte mannskap..

LES OGSÅ: DHK tapte med to mål

Les flere sportsnyheter på dt.no
 

Kommentarer til denne saken