Gå til sidens hovedinnhold

NOR-poengene gledet mest

Artikkelen er over 7 år gammel

NOR92 gjorde det unødvendig spennende da de slo Lillestrøm 7-5 på hjemmebane i innebandyens 1. divisjon.

NOR92 syntes å ha full kontroll da de ledet 6-3 godt ut i den siste perioden, men var kanskje litt fornøyde, og inviterte gjestende Lillestrøm inn i kampen igjen. De svarte med to mål i løpet av ett minutt, og jaget utlikningen i sluttminuttene.

Da dukket Andreas Zanetti opp og satte ballen i det åpne målet.

Hjemmelaget tok ledelsen ved Fredrik Ullern allerede etter fire minutter men Lillestrøm både utliknet  og tok ledelsen før det var spilt ti minutter.

LES OGSÅ: Ny storseier til NOR 92

Steffen Løvlunds straffescoring tre minutter før pause, og spill i overtall i starten av den andre omgangen ga hjemmelaget en sjanse til å stikke i fra, men svakt overtallspill ga ikke resultat. Ledermålet kom likevel fra Løvlund, og rett etter scoret Simen Bendiksen 4-2-målet.

I en god Lillestrøm-periode der NOR-målvakt Mattias Soini også var god, scoret gjestene på et frislag til 4-3. Det sto seg også til den siste pausen.

Fredrik Steiner ga litt ro i rekkene med sin 5-3-scoring. Da gikk det fort fremover, og 49 sekunder senere syntes kampen avgjort da Steffen Løvlund omsatte et raskt tatt frislag i mål.

Helt avgjort var det ikke, men NOR92 sikre full pot til slutt, og leder med tre poeng foran Fredrikstad som har spilt en kamp mindre. 

Nå venter Råde i bortekamp torsdag, før seriefinalen mot Fredrikstad spilles i Solberghallen 23.februar.

LES OGSÅ: Holdt nesten nullen på 17-årsdagen

Kommentarer til denne saken