Gå til sidens hovedinnhold

Ny hjemmeseier til Glassverket

Artikkelen er over 8 år gammel

Glassverket-jentene viste nok en gang styrke i Drammenshallen. Onsdag kveld ble det en sterk 29-26-seier over Vipers Kristiansand.

DRAMMEN: I første omgang slet Glassverket, og lå under 14-12.

En tordentale av Kenneth Gabrielsen bidro til at et langt mer aggressivt GIF-lag kom på banen etter pause. Til slutt vant hjemmelaget 29-26 foran snaut 500 tilskuere i Drammenshallen – i eliteseriekampen i håndball.

SE BILDER FRA KAMPEN PÅ DT+

Toppscorer for Glassverket ble Veronica Kristiansen med ni mål , og hun  var banens beste. Gode var også Jeanett Kristiansen (sju mål) og målvakt Alma Hasanic.

- I første omgang var vi veldig passive spesielt bakover, og vi hadde ni tekniske feil som var unormalt mye. I andre omgang turte vi skyte mer, og lagmoralen var vanvittig bra. Dessuten fikk satt taklingene bra, sier GIF-trener Kenneth Gabrielsen.

Kladdeføre

Glassverket åpnet kampen best og ledet både 2–0 og 3-1, men utover i første omgang kladdet det for hjemmelaget. Det ble litt for passivt både i forsvar og angrep, kombinert med uvanlig mange tekniske feil.

Vipers Kristiansand var ikke mye bedre, men kunne gå til pause med en tomålsledelse – 14–12.

Det var et mye mer målrettet GIF-lag som kom på banen etter hvilen. Allerede etter snaue halvminuttet reduserte Charlotte Aasbø til 14-13, og ikke lenge etterpå knallet Jeanett Kristiansen inn 14–14.

Siden fulgte lagene hverandre tett i målprotokollen, men etter omtrent ti minutters spill var GIF i ledelsen, og den beholdt de så å si helt inn. Det ble litt trøblete da både Veronica og Jeanett Kristiansen fikk merke på slutten, men vertene fightet inn en 29-26-seier.

LES HELE KAMPREFERATET HER

Kommentarer til denne saken