Gå til sidens hovedinnhold

Ny storseier til NOR 92

Artikkelen er over 9 år gammel

NOR 92 feide Råde av banen etter vaklende start.

NEDRE EIKER: NOR 92 spilte søndag ettermiddag kamp i herrenes 1. divisjon i innebandy mot Råde hjemme i Solberghallen. Det endte med seier 14-5.

Etter at Råde hadde tatt ledelsen både 1-0 og 2-1 skjerpet hjemmelaget seg kraftig og kom tilbake. Bortelagets Johan Rene Johanessen fikk en femminutters utvisning helt på tampen av den første perioden.

Dette utnyttet NOR 92 og gikk fra 4-2 til 6-2 i løpet av den andre periodens to første minutter.

– Vi møter et lag som ikke orker å spille den innebandyen de har lyst til. Når vi setter fart på hodet og føtter har vi kontroll. Når vi ikke gjør det blir det mange farlige situasjoner, sier trener Bjørn-Erik Thorp.

Suverene

Resten av kampen ble en ren parademarsj for NOR 92. På de to siste minuttene av oppgjøret scoret hjemmelaget tre ganger.

NOR 92 har på sesongens fem første kamper tatt fem strake seiere. I neste runde møter laget fra Nedre Eiker Vålerenga.

– De er et mer stabilt og rutinert lag enn det vi møter i dag. Vi kan få jobbet mer med hvordan vi spiller innebandy. I dag burde vi sluppet inn maks to mål, sier treneren.

NOR 92-spiller Jørgen Becher har vært skadet i sesongens første kamper. Mot Råde var han tilbake med tre scoringer.

– Jeg synes innsatsen min er god i dag. Etter å ha vært ute en stund hadde jeg veldig lyst til å spille denne kampen, sier han.

Det var skulderen som satt Becher ut av spill i sesongens første kamper.

– Det var deilig å sette tre mål i dag. Vi starter dårlig, men vi pleier å bruke litt tid på å komme inne i det, forklarer Becher.

Kommentarer til denne saken