Gå til sidens hovedinnhold

Ny storseier til NOR 92

Artikkelen er over 7 år gammel

NOR 92 har banket inn imponerende 38 mål på sine tre seriekamper i 1. divisjon siden nyttår. I kveld ble Brumunddal sent hjem som slakt etter at Nedre Eiker-laget vant 16–3.

– Å score 38 mål på tre seriekamper er absolutt godkjent, men det er mye å ta tak i innimellom, sier NOR 92-trener Bjørn-Erik Thorp.

Han så friske NOR-gutter starte scoringsshowet allerede etter ett minutt og 50 sekunder mot fysisk sterke Brumunddal. Da banket Daniel Aronsson inn sitt første av tre mål for dagen.

NOR 92 vant første periode 6-0, den andre 4–2 og avsluttet med solide 6–1.

8. januar startet NOR nyåret med å slå Halden 8–5 borte, før det ble 14–1 mot bunnlaget St. Croix torsdag denne uken.

– I dag spiller vi en god første og tredje periode, men andre periode er jeg ikke fornøyd med. Da er vi ukonsentrerte og slurvete, sier Thorp, som ga klare meldinger i den andre pausen.

– Det som er veldig bra er at guttene tok til seg de beskjedene som ble gitt i den andre pausen. De gikk ut i tredje periode og løftet spillet, sier NOR 92-treneren, som nå får med seg solid innebandykompetanse i trenerteamet.

De to tidligere NOR-spillerne Thomas  Lindgren og Manne Strandberg skal være med både på treninger og kamper fremover.

– Dette er solid ekspertise, og jeg slipper nå å diskutere med mitt eget speilbilde. Både Manne og Thomas har spilt på høyt nivå selv, sier Bjørn-Erik Thorp, som lenge har ønsket å styrke trenerteamet.

– Akkurat hvordan rollefordelingen blir er ikke helt klart, men Lindgren kommer til å være med på alle treninger, forteller Bjørn-Erik Thorp til NORs hjemmeside.

Han er meget fornøyd med denne løsningen, og mener det er viktig at spillerne nå får tre personer som kan gi feedback.

NOR 92 skal ut i en tøff bortekamp mot Øreåsen allerede onsdag kveld.

– Det blir spennende. Klarer vi å være nøyaktige bør vi vinne denne kampen, men akkurat der ligger nøkkelen, sier Thorp.

NOR-treneren understreker at det nå er viktig å fokusere på hver enkelt kamp, men er også klar på at klubben har lyst til å rykke opp igjen fra 1. divisjon til eliteserien.

– Vi må i så fall gjøre jobben, og sørge for å vinne vår egen divisjon. Blir det kvalik føler jeg meg sikker på at vi vinner den, sier Bjørn-Erik Thorp.
 

Kommentarer til denne saken