Gå til sidens hovedinnhold

Poengdeling for NOR

Artikkelen er over 11 år gammel

NOR 92 sjokkåpnet i årets eliteserie, og scoret allerede etter ett drøyt minutt.

ROMMENHALLEN. Men det ble til slutt 5-5 og poengdeling for Nedre Eiker-laget i eliteseriepremieren borte mot Sveiva i dag.

Pangåpning

Simen Bendiksen fikk æren av å banke inn 1-0 allerede etter ett minutt og 20 sekunder i Sveivas splitter nye hall nord i Oslo.

- Herlig å score det første målet. Både for oss, og i den nye hallen. Det var rått. Jeg fikk ballen i bladet fra Fredrik Ullern på fire-fem meter og banket til. Rått å se den gå i mål, sa Simen Bendiksen.

Som åpnet scoringskontoen for et NOR-lag som pøste på med nettsusere i første, og deler av andre periode. NOR-spillerne var ikke snauere enn at de puttet på fire ganger til før Sveiva scoret mål. Både Mads Normann, Kristian Becher, Mathias K. Knutsen og Michael Sandin banket den lille hvite inn bak Sveiva-keeperen, og sørget for at Nedre Eiker-laget ledet klare 5-0 fem minutter og 55 sekunder ut i den andre perioden.

Men så var det brått slutt. Sveiva tok timeout, og Thomas Isaksen presenterte seg. I løpet av andre periode reduserte hjemmelaget fire ganger, tre av dem ved Thomas Isaksen, og det sto 4-5 til pause etter to av tre omganger.

Surt å ikke vinne

I tredje periode sto et nervøst NOR-mannskap mot jagende Sveiva. Hjemmelaget scoret en gang til ved Marcus Gustafsson, og kampen endte 5-5.

-Vi åpnet utrolig bra, og fikk alt til å stemme i første periode. Da tettet vi godt igjen bakover, og var effektive. Litt surt å ikke vinne når vi ledet 5-0, men ett poeng borte mot Sveiva er bra. Guttene ble utrolig nervøse etterhvert, sa trener Mikael Sjöqvist.

Kommentarer til denne saken