Slik gikk det i lokalfotballen

Spa/Bra Slo Strømmen 2 borte.

Spa/Bra Slo Strømmen 2 borte. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Modum, Drammen FK og Spa/Bra spilte alle kamper lørdag.

DEL

DRAMMEN: Lørdag var tre lokale lag i herrenes tredjedivisjon i fotball i aksjon. Modum møtte Romsås på hjemmebane, Spa/Bra spilte borte mot Fjellhamar, mens Drammen tok imot Røa hjemme.

Spa/Bra tok turen til Fjellhamar og bortemøte i avdeling 2. Det endte uavgjort 1-1 etter at Fjellhamar hadde ledet til pause.

– De scoret etter to minutter og vi kom ikke i gang. Vi har hatt tre kamper på sju dager og måtte gjøre fire bytter før denne kampen. Det var en helt ny bakre firer og vi gjør en svak førseomgang, sier trener Marcus Walfridson.

Andreomgang ble ifølge treneren bedre og Spa/Bra tok mer og mer over spillet. Etter 85 spilte minutter fikk laget utligningen ved Edvinas Blazys.

– Vi gjør noen taktiske endringer i pausn og tar mer over i andreomgang. Vi styrte kampen det siste kvarteret, og Fjellhamar slo bare langt. Det positive er at når vi er fokuserte er vi et godt spillendes lag, fortsetter treneren.

Uavgjort og tap

Modum tok imot Romsås på hjemmebane i avdeling 3 og det endte også med et uavgjortresultat 2-2. Materialforvalter Morten Korsbøen mente laget startet bra. Modum tok ledelsen etter 20 minutter ved Alexander Aass, mens Simen Velstad sørget for 2-1 ledelse like etter pause etter at Romsås hadde utlignet.

– Fra de utlignet til 1-1 er jeg skuffet over innsatsen. Vi hadde mange sjanser, men det hadde også Romsås, sier Korsbøen.

I en annen kamp i den samme avdelingen gikk Drammen FK på et 1-4-tap for Røa på hjemmebane. Juniorspiller Abdi Dagane scoret Drammens mål.

– Vi gjorde en forferdelig dårlig kamp og Røa vant fortjent. Dette er ikke respektabelt i det hele tatt og jeg håper spillerne gå i seg selv, sier trener Øystein Garborg

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags