Gå til sidens hovedinnhold

Slo Vålerenga 7-3, men defensivt ikke bra nok

Artikkelen er over 8 år gammel

Hovedtrener Bjørn-Erik Thorp likte ikke alt han så av sine egne spillere selv om Vålerenga ble knust 7-3 (3-1) (3-2) (1-0).

NEDRE EIKER: NOR 92 forsvarte sin tabeltopp med nok en komfortabel triumf mot et middelmådig lag. Treneren mener det er mye å ta tak i på treningene fremover.- Defensivt var ikke dette bra nok. Det ble blant annet for mange slurvefeil, lød det fra Bjørn-Erik Thorp.

Dermed må det skjerping til under treningsøktene fremover før møtet med en av opprykkskandidatene Holmlia om halvannen uke.

- Nei, jeg er ikke helt fornøyd med gjennomføringen av denne kampen. Det er ikke akseptabelt å gjøre så mange feil, fortsatte Thorp.

Pangstart

Hjemmelaget fikk forøvrig en pangstart mot mannskapet fra hovedstaden. Og jubilanten Fredrik Ullern som spilte sin kamp nr. 100 i NOR 92-trøya fikk æren av å slippe jubelen løs først. Etter drøye syv minutter satt den første ballen bak motstanderens dyktige siste skanse.

Men Vålerenga kvitterte fem minutter senere og dermed lyste det 1-1.

Før første periode var unnagjort hadde imidlertid Simen Bendiksen rukket å vise sine skuddferdigheter. Han fyrte løs to ganger i løpet av halvannet minutt med mål i blikket, og hjemmelaget ledet plutselig 3-1.

God kontroll

I denne duellen hadde de blåkledte spillerne rimelig kontroll uten å storspille i Solberghallen foran bortimot 100 tilskuere (93 betalende).

Det vanket imidlertid trampeklapp da NOR 92 vartet opp med toppspill. Vi kan nevne Andreas Zanettis fulltreffer kort tid ut i andre periode etter pasning fra Jonas Sandberg. Hjemmelaget ledet dermed 5-1. Like før hadde Fredrik Ullern scoret sitt andre mål for dagen.

Men deretter var det mye som ikke stemte for NOR 92s aktører. Forestillingen ble rett og slett rotete og vi så ikke mye topp spill å glede oss over.

- Jeg er ikke fornøyd med spillet i denne kampen, konstaterte Bjørn-Erik Thorp.

Keeperen var best

Han fikk se Magnus Sjøstrand (18) rive seg i håret etter å ha misset foran målkassen til gjestene i sluttsekundene.

- Jeg burde absolutt scoret her, mente juniorspilleren til NOR 92.

Hjemmelagets beste spiller denne gangen var keeper, Mathias Soini.

Kommentarer til denne saken