Solberg-spiller utestenges i tre måneder

alvorlig skadet. DBK-spiller Arkadiusz Chrobot.

alvorlig skadet. DBK-spiller Arkadiusz Chrobot. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Solberg-spilleren som taklet Arkadiusz Chrobot får fotballkretsens strengeste straff.

DEL

DRAMMEN: Det ble klart etter at Buskerud Fotballkrets fattet sitt vedtak fredag formiddag.– Spilleren utestenges i tre måneder, det er den strengeste straffen vi kan gi, sier Odd Magne Olsen, som er daglig leder i Buskerud Fotballkrets.

Kretsen ønsker å slå hardt ned på hendelser som den som skjedde på Solbergbanen torsdag i forrige uke. I en treningskamp mellom de to lokale fjerdedivisjonslagene Solberg og Drammens Ballklubb ble DBK-spiller Arkadiusz Chrobot, taklet svært stygt av en av Solbergs spillere.

Dommeren som dømte kampen beskrev taklingen som en hevnaksjon. Tidligere i kampen var de to spillerne involvert i en duell og Solberg-spilleren skal ha hisset seg opp.

LES OGSÅ: Operert for fjerde gang

Vil miste førligheten

Chrobot knakk både skinnbeinet og leggbeinet i det høyre beinet. Det har imidlertid oppstått komplikasjoner og på torsdag ble polakken operert for fjerde gang. Sjansene for at han noen gang spiller fotball igjen er minimale, og høyst sannsynlig vil han aldri få tilbake full førlighet i ankelen og tærne igjen.

Kretsens vedtak er et såkalt sanksjonsvedtak. Det betyr at Solberg har én uke på seg til å anke fotballkretsens avgjørelse. Fram til den tid har kretsen suspendert Solberg-spilleren.

– Vi kommer ikke til å anke, forteller Solberg-trener Thomas Nilsen.

Arkadiusz Chrobot og Drammens Ballklubb har ikke tatt en endelig avgjørelse på om de kommer til å anmelde saken til politiet.

LES OGSÅ: Tok rennafart

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags