Gå til sidens hovedinnhold

Stem fram «Årets ildsjel»

Artikkelen er over 9 år gammel

Vet du om en ildsjel innen idretten, vil vi gjerne vite det. 20. januar deles «Årets ildsjelpris» ut i Drammens Teater. Og det er du som avgjør.

DRAMMEN: – Vi er ute etter den virkelige ildsjelen i Buskerud. Hun eller han som har vasket draktene for laget i lang tid, alltid steker vafler, eller noen som har vært trener for andres barn lenge – gratis, sier Janne Kristensen, markedsansvarlig i Sparebanken Øst.

Del på Facebook

For tredje året på rad inviteres det til Idrettens festaften i Drammens Teater, hvor det skal kåres en rekke vinnere i forskjellige kategorier.
Men en pris er spesielt gjev, og det er «Årets ildsjelpris». Den deles ut etter et samarbeid mellom Sparebanken Øst, Buskerud Idrettskrets og Drammens Tidende. Premien er mye heder og ære, samt 15.000 blanke kroner.

Starter 1. november

Fra 1. november kan du gå inn på dt.no og foreslå din kandidat. 10. desember lukkes nomineringen, og dt.no`s lesere må da samle seg om å stemme på finalistene. 10. januar tas siste stemme imot, og «Årets ildsjel» kåres i Drammens Teater lørdag 20. januar.

I fjor vant Jan Bøhn, som har hatt en rekke verv innen fotballen i Skrim og Kongsberg over mange, mange år.

– Responsen i fjor var ganske god, men vi vil gjerne ha enda flere kandidater. Det trenger ikke være noen som har bygget et stort idrettsanlegg. Dette skal være den virkelige ildsjelen, understreker Rune Åse, markedssjef i Drammens Tidende.

Forrykende show

I går var han på forberedende møte med Tove Paule, konferansier for idrettens festaften og varaordfører i Drammen, Renate Ellingsen fra Buskerud Idrettskrets, Janne Kristensen, markedsansvarlig i Sparebanken Øst og Roar Søhus, business in sport.

De lover et forrykende show som ramme rundt utdelingen.

– Lokale krefter står for underholdningen, og vi skal vise fram både talenter og bredde, forteller Tove Paule, som i år er konferansier for tredje gang på rad.

Vet du om noen som fortjener den gjeve tittelen? Tenk på hvem du vil nominere og send inn ditt bidrag fra 1.november!