I toppkampen mellom Drammen FK og Svelvik på Marienlyst gamle gress, tok Svelvik en helt for dem avgjørende seier. Matchvinner ble Martin Dammen. 1-0 seieren betyr at Svelvik med 46 poeng har blitt det fjerde laget som kjemper om å komme med blant de to lagene som rykker opp til 3. divisjon.

Del på Facebook

Kjemper i toppen

På eget kunstgress fikk Solberg en drømmestart mot Åmot. Og laget ledet to null allerede før spilte ti minutter.

Resten av kampen hadde SSK full kontroll, og seieren førte dem helt opp i ryggen på de to topplagene Vestfossen (52 poeng) og Drammen FK (50 poeng). Med 47 poeng og med bare tre runder igjen, lever opprykkshåpet for Solberg.

- Det er uvant og moro at vi kjemper i toppen, sier en glad Thomas Nilsen, trener for SSK.

Med andre ord, så er det duket for en svært spennende avslutning på 4. divisjon som avsluttes med den siste runden lørdag 29. oktober.

SIF 2 ned på 3. plass

Team SIF tapte 4-1 borte mot Fram Larvik i 2. divisjon. Hjemmelaget dominerte i 1. omgangen. og ledet 2-0 til pause. SIF 2 gjorde tre bytter, og satte inn trykket rett etter pausen. Men vertene økte ledelsen og vant greit nok 4-1 tilslutt.

Med tapet datt Team SIF ned til 3. plassen på tabellen. Målscorer for SIF 2 ble Mads Gundersen.

Birkebeineren fortsatte sitt seierstog i 3. divisjon. Laget vant 2-0 borte mot Lommedalen, og sikret med det årets 20. seier i serien.

LES FLERE SPORTSSAKER HER