Gå til sidens hovedinnhold

Vant da det gjaldt

Artikkelen er over 11 år gammel

NOR 92 kriget seg til seier og sluttspillplass etter 8–6 mot Fjerdingby i innebandyens eliteserie.

RÆLINGEN: Nå venter Tunet i sluttspillet på et NOR-lag som tok fram kjempekreftene da det gjaldt som mest.

Laget måtte slå Fjerdingby som allerede hadde tatt seriesølv, for å komme blant de åtte beste.

Seieren førte NOR opp til sjuendeplass på tabellen.

Energi og innsats

– Vi tok en tidlig ledelse, men det var Fjerdingby som trykket på i den første perioden. I 2. periode sto vi høyt etter at de hadde tatt en tidlig 5-3-ledelse. Vi vant ballen i gunstige posisjoner, og var fort oppe på 5–5. Da var det tøft å få 5–6 i baken rett før hvilen, sa NOR-trener Mikael Sjöqvist.

Men det påvirket ikke spillerne. De utlignet kjapt til 6–6 i den siste perioden, og 12 minutter før slutt var det 8–6.

– Vi hadde den energien og innsatsen som Fjerdingby ikke klarte å hente ut siden kampen ikke betød noe for dem. Det var ikke årsbeste av oss, for vi har mye å gå på spillemessig. Men vi kriget veldig bra, forklarte treneren.

Valgte NOR

De beste lagene får velge motstander i sluttspillet, og seriemester Tunet valgte NOR. Det tror Sjöqvist Oslo-laget kan komme til å angre på.

– Det tenner oss ekstra at de velger oss først. Jeg føler vi har nærmet oss veldig. Etter at vi tapte 11–4 i høst ble det bare 6–8 nå for to uker siden. Vi har absolutt en mulighet og jeg tror jeg vet hvordan vi skal slå dem.


Første kvartfinale spilles i Solberghallen fredag, den andre spilles i Høyenhall søndag – der også den tredje spilles onsdag. Det er best av fem kamper, det vil si første lag til tre seire.

Kommentarer til denne saken