Vant sluttspilldrama

Fra venstre Roar Blikken, Fredrik Håkansson, Pål Thon Korsgård, trener Magnus Gundersen og Wang Bing.

Fra venstre Roar Blikken, Fredrik Håkansson, Pål Thon Korsgård, trener Magnus Gundersen og Wang Bing. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Modum slo Heddal 3-2 i sluttspillfinalen i bordtennis.

DEL

NOTODDEN: Modum åpnet kampen med to strake tap. Først slo tidligere Modum-spiller Istvan Moldovan Roar Blikken lekende lett 3-0.

Deretter var det Modums svenske verdensmester som fikk stryk av kineseren Jia Ming. Håkansson, eller Figge som han kalles, hadde settballer i de to første settene, men tapte likevel 13-11 og 15-13. Han tok det tredje settet klart, men tapte 11-7 i det siste og 3-1 i matchen.

Wang Bing var imildertid overbevisende da han slo Anton Åkesson 3-0 - Heddal-svensken hadde ingen sjanse.

Deretter ble det en tett kamp mellom Istvan Moldovan og Figge. Istvan feide svensken av banen i det første settet, men tapte deretter tre knepne sett. I de to siste tok Figge fram flere slag av utrolig høy klasse. Den tidligere lagverdensmesteren virket etter hvert sliten, men klarte å hente nok krefter til å ta seieren. Dermed sto det 2-2 etter singlekampene og en doble måtte til for å avgjøre.

Her var Roar Blikken og Wang Bing supertente for Modum. De utklasset Jia Ming og Anton Åkesson i de to første settene, før det snudde helt i de to neste. I det avgjørende settet ble det jevnt, men modumspillerne vant 11-8 og matchen 3-2.

Artikkeltags