Fotball. 3. divisjon menn, avd. 8
Åskollen - Jevnaker 6-0 (1-0)

Glassverket gress, 50 tilskuere
Mål: 1-0 Jørgen Flåtene (30 min.), 2-0 Lars Christian Stokka (45. min), 3-0 Lars Christian Stokka (57 min.) 4-0 Lars Christian Stokka (59. min), 5-0 Espen Børsum (84 min.), selvmål (86 min.)
Gule kort: Åskollen ett og Jevnaker to
Dommer: Ole Johan Lillebuen
Jevnaker åpnet best og hadde flere store sjanser i de første minuttene. Utover i omgangen fikk Åskollen med dreis på spillet sitt. 1-0-målet kom på corner etter en god Kollen-periode, med mange dødballer på Jevnakers banehalvdel.
Åskollen, anført av Lars Christian Stokka, gikk rett i angrep etter pause. Stokka ble spilt igjennom Jevnakers forsvarsrekke, og i duell alene med keeperen lobbet han ballen elegant i mål. Etter dette var Kollen meget aggressive, og presset Jevnaker hardt. I det 57. og det 59. minutt scoret Stokka to mål til, og sikret hjemmeseier i heten på Åskollen. På slutten pyntet de svart- og gul-kledte på resultatet med ytterligere to mål.

IKKE MIDDELMÅDIGE. -Dette var skikkelig moro. Det er tungt å spille i 30 grader, men vi kjørte over dem, sier Thomas Larsen Sola, assistenttrener i Åskollen. Hovedtreneren er på ferie, og assistenttreneren var smånervøs for kampen.
-Jevnaker er jo et godt lag, og det var spennende å møte dem. Men hovedtreneren beholder jobben når han kommer tilbake, ler Larsen Sola.
Han synes det var ekstra deilig å slå akkurat Jevnaker.
-Da vi slo dem ut av cupen kalte treneren til Jevnaker oss for middelmådige. Det beviste vi virkelig at vi ikke er i dag, sier treneren, og legger til:
-Grunnen til at vi vinner et at vi har et mye større trykk i spillet. Vi viser en helt annen seiersvilje, sier han.

MORO.Lars Christian Stokka er storfornøyd etter ekte hat-trick, storseier og tre poeng.
-Man får ikke hat-trick hver sesong, så det er klart det er moro, sier Stokka.
Han kan fortelle at pangåpningen i annenomgang var nøye planlagt.
-Vi hadde bestemt oss for å trykke på for et tidlig mål. Det greide vi jo, sier lusluggen, som scoret 30 sekunder ut i annenomgang.
Med 6-0-seieren har Åskollen nå klatret opp på fjerdeplass på tabellen, kun slått på målforskjell av Jevnaker på tredje.