Storscorer blir Sandefjord-spiller

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Bajram Ajeti (24) er klar for Sandefjord.

DEL

SANDEFJORD: Bajram Ajeti (24) har vært på prøvespill i Sandefjord i januar, og skrev tirsdag under på en toårskontrakt med 1. divisjonsklubben.

Drammens Tidende skrev mandag at Bajram Ajeti sannsynligvis skulle presenteres som Sandefjord-spiller tirsdag.

Ajeti er fornøyd med at han nå er Sandefjord-spiller.

– Det ble Sandefjord mest fordi jeg tenker utvikling og spilletid. Sandefjord var veldig interesserte i meg, og så kjenner jeg jo Lars Bohinen (trener) godt fra før av. Jeg vet hva han står for, og han vet hva jeg er god for, melder Ajeti.

Storscorer

I forrige uke imponerte 24-åringen fra Krokstadelva med to mål og to assists i en treningskamp mot 2. divisjonslaget Notodden. Det ble 6–1 til Sandefjord.

Ajeti gjorde seg bemerket da han spilte for Asker i 2. divisjon avdeling 1 i fjor. Spissen sørget for imponerende 27 mål på 25 seriekamper.

Bajram ble ikke bare toppscorer i avdelingen, men endte opp med flest scoringer i norsk toppfotball i 2013-sesongen. De tre øverste divisjonene defineres som toppfotball.

– Hyggelig å få dette på CV-en. En årsak er at jeg har jobbet hardere enn noensinne, sa Ajeti i slutten av november.

Da var han linket til svenske Falkenberg – i tillegg til Sandefjord - pluss andre norske klubber i Tippeligaen og 1. divisjon.

LES OGSÅ: Dalen får trene med Mjøndalen

«Uslepen diamant»

Fra 2009 til 2011 fikk Ajeti et gjennombrudd for Mjøndalen i 1. divisjon, og han står bokført med 62 seriekamper for de brune i denne perioden. Men «Baj» kom aldri i gang som målscorer, og noterte kun åtte seriemål på tre sesonger.

Han ble karakterisert som en uslepen diamant i MIF. Deretter ble det 14 mål for moderklubben Birkebeineren (2. divisjon) i 2012-sesongen.

Nå følger Ajeti altså trener Lars Bohinen til Sandefjord. Sistnevnte trente Ajeti i Asker i fjor, og tok over Sandefjord etter sesongslutt.

LES OGSÅ: MIF slo presselaget

Andre saker på dt.no:

Sjåfør sovnet bak rattet og kolliderte

Pant gir superdag for kreftsyke barn

Brøt seg inn i bolig – forsøkte å stikke av da politiet dukket opp

Artikkeltags