Gå til sidens hovedinnhold

Tapte etter ekstraomganger

Artikkelen er over 7 år gammel

OSLO: Bækkelaget startet med å sette en sjumeter, og ga deretter ikke fra seg ledelsen før pause. På tribunen var det liv fra første sekund og begge lag hadde stor støtte. Det gikk for det meste BSKs vei i starten, og DHKs Mehl har blant annet et par skudd i krysstanga.

DHK kriget godt i forsvar, men slet med BSKs skytter Emil Midtbø Sundal som satt flere fine skudd i nettet. Goran Rajkovic kom inn for Sittrup Bergerud midtveis i første omgang. Han reddet blant annet en sjumeter fra O’Sullivan. DHK justerte forsvaret sitt og kom bedre ut, men klarte likevel ikke å hindre at BSK rykket litt ifra i målprotokollen. Til pause var stillingen 14-12 etter at Putans kjempet inn en scoring i siste sekund.

Innhentet ledelse

I den andre omgangen kriget lagene videre side og side, og etter seks minutter banket Putans inn utlikningen, 15-15. Deretter fulgte lagene hverandre hele veien.

Med ett minutt igjen og uavgjort, tok DHK timeout. Men BSK holdt unna, og Putans måtte avslutte kampen med et stillestående frikast. Det reddes av Jungman. Dermed sto det 26-26 etter full tid, og lagene måtte ut i ekstraomganger.

På stillingen 27-27 fikk Putans rødt kort i et returløp mot O’Sullivan. BSK-spilleren scoret og Putans måtte forlate banen. Stillingen 28-27 sto ut den første ekstraomgangen. DHK kjempet som løver, men det gjorde også hjemmelaget som hadde hakket bedre treff og en svært god målvakt. Westgaard satt inn DHKs siste scoring med en herlig flyger, men BSK vant kampen 31-28 og er videre til cupfinalen.

Les kampreferat her

Kommentarer til denne saken