Fotball. 3. divisjon menn, avd. 8
Svelvik-Åskollen 1-1 (1-1)

Solbakken gress
Mål: 1-0 Ronny Dæhli, straffe (4), 1-1 Thorleif Molvær (7)
Gult kort: Ett til Åskollen
Dommer: Hans Egil Drolsum, Vikersund
-Vi er kjempefornøyde med vårsesongen, og hadde i hvert fall ikke regnet med å ligge på 2. plass. Hadde trodd at både Team SIF og Konnerud ville ligge foran oss, sier Monica Johansen - lagleder i Åskollen.
Hun var ikke like fornøyd med at det bare ble 1-1 borte mot bunnlaget Svelvik i går kveld - i lagets siste kamp før sommerferien. Åskollen ligger på 2. plass syv poeng bak den suverene serielederen Asker, som også har én kamp mindre spilt.
-Kampen mot Svelvik ble skuffende. Det så ut som om begge lag allerede hadde tatt ferie. 1-1 var greit, og vi spilte dårlig, sier Johansen.
Svelvik gikk opp i ledelsen allerede etter fire minutter da laget fikk straffe. Ronny Dæhli scoret. Bare tre minutter senere skapte Åskollen-spissen Thorleif Molvær balanse i regnskapet. Molvær nettet på et skudd fra rundt 16 meters hold.
Etter en frisk åpning skjedde det ikke så mye mer i lokaloppgjøret. Det var jevnt og kjedelig. Svelvik misbrukte den ene store sjansen mot slutten av kampen.
-Vi må være fornøyde med ett poeng, selv om ikke Åskollen spilte som noe topplag i denne kampen, sier Svelviks Jo Vegar Rasmussen.
Svelvik ligger fortsatt sist og må kjempe hardt for å redde plassen utover høsten.