Andersen nummer ti i EM-runde

FORNØYD: Ib Vegard Andersen var fornøyd med sesongåpningen, og legger listen enda høyere allerede i den neste EM-runden.

FORNØYD: Ib Vegard Andersen var fornøyd med sesongåpningen, og legger listen enda høyere allerede i den neste EM-runden. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Trialfører Ib Vegard Andersen åpent EM-sesongen med en topp-10 plassering.

DEL

NEDERLAND:  Skotselvingen Ib Vegard Andersen (25) kjørte inn til en 10. plass i årets første EM-runde i trial, som gikk av stabelen i Nederland.

Dette var beste norske resultat i den tøffeste EM-klassen. Nederland er et flatt land, men arrangørene hadde lagt opp til en krevende konkurranse – flere tusen tonn kampestein var importert fra Tyskland, og kombinert med tømmerstokker, betongrør og glatt jord fikk de fleste førerne nok å bryne seg på.

Fornøyd med dagen

Andersen, som representerer Eiker Trialklubb, er godt fornøyd med dagen:

– Jeg hadde en ganske god dag og kjørte mye bra, selv om plasseringa ikke er helt der jeg ønsker. Sykkelen fungerte perfekt, og samarbeidet med minderen min (Simen Sollie Andersen) var også veldig bra. Nå skal jeg bruke uka godt, analysere løpet og få et par gode økter sånn at jeg kan heve meg enda et par hakk til neste helg, sier Ib Vegard Andersen i en pressemelding.

Andersen og de andre førerne på Team Norway Trial skal bruke den kommende uka på trening før EM-serien fortsetter neste helg med en dobbeltrunde i Bilstain, Belgia. Da venter et helt annet terreng, med mye gjørme og ekstremt glatt underlag, et føre Andersen behersker og liker godt.

Artikkeltags