DRAMMEN: Det mener trener Håkon Grøttland. I hele år har han messet om neste kamp og fremstått tilsynelatende rolig. Men nå ser ikke Grøttland lenger noen grunn til å pakke inn ordene i bomull.
I stedet sier han det som er:

- Denne kampen er vinn eller forsvinn for oss. Vi nærmer oss veldig det punktet der kun teori kan redde oss.

Drammen Fotballklubb ligger dønn sist i 2. divisjon avdeling 3 med fattige fem poeng. Det er hele 11 poeng opp til trygg grunn med 12 kamper igjen å spille.

- Det er grenser for hvor lenge vi kan snakke om neste kamp. Nå gjelder det. Vi trenger poeng, sier Grøttland.

Neste helg møter DFK den suverene serielederen Sandnes Ulf. I den kampen er det lite håp om poeng. Grøttland ser derimot vinnersjanser i flere av de siste ti oppgjørene, men Drammen trenger å ha en viss kontakt med lagene over på tabellen før innspurten.

LES OGSÅ: Glapp for Drammen FK

Og det er kun seier mot Fyllingen som kan gi dem det.

- Vi gleder oss til kampen. Det skal være fullt mulig å feie dette laget av banen, sier Grøttland.
I det motsatte oppgjøret i Bergen var Drammen faktisk best i store perioder av kampen, men endte likevel opp med 0-2 i bagasjen.

- Jeg har ikke brukt så mye tid på Fyllingen, men de spiller 4-4-2, er veldig direkte i stilen og slår en del langt. Et lag som står godt til oss, sier Grøttland.

LES OGSÅ: Nytt tap for Drammen FK

Cupfinalisten fra 1990 har plukket 14 av sine 17 poeng på hjemmebane denne sesongen. Det gjør gultrøyene til det nest dårligste bortelaget i avdelingen. Kun DFK er svakere på reise.

På Drammens lag kommer Simen Amundsen inn i midtforsvaret i stedet Fredrik Tjønnøy, som har forlatt klubben til fordel for studier i USA. Ellers får veteranspissen Lars Christian Stokka sin andre kamp fra start denne sesongen.