(Nettavisen)

Da den første Premier League-sesongen ble sparket i gang i 1992-1993 var Sheffield Wednesday en av de 22 klubbene. The Owls, som er en av de eldste fotballklubbene i verden, spilte åtte sesonger på rad i Premier League før de rykket ned i 2000.

3,20 i odds på at dette skjer mellom Barnsley og Sheffield Wednesday

Siden den gangen har Sheffield Wednesday vært et heislag. De har rykket ned tre ganger og rykket opp to. Etter to sesonger i League One, er de på vei tilbake til Championship denne sesongen, men de kan få konkurranse av tirsdagens motstander.

Barnsley er i likhet med Sheffield Wednesday en tidligere Premier League-klubb. De spilte i Premier League i 1997-1998-sesongen. Forrige sesong rykket de ned fra Championship til nivå tre, men der har de ikke tenkt å bli lenge.

Barnsley - Sheffield Wednesday

Odds: Uavgjort - 3,20 i odds

Kampstart tirsdag 21. mars kl. 21.00

Spillestopp kl 20.59

Oakwell Stadium

Vi tror at Barnsley og Sheffield Wednesday spiller uavgjort. Det spiller du på her til 3,20 i odds

Barnsley har funnet formen i akkurat rett tid til å henge med i kampen om den andre direkte opprykksplassen i League One.

Michael Duffs lag er ubeseiret i de elleve siste kampene i League One, og de er bare åtte poeng bak Plymouth med to kamper til gode. Det er over to måneder siden the Tykes sist opplevde å tape, og de har kun tapt én kamp på hjemmebane i 2023.

Barnsley skal være i stand til å gi ligaleder Sheffield Wednesday kamp om poengene i tirsdagens kamp.

Wednesday er sterke på Hillsborough

Sheffield Wednesday topper League One med 78 poeng, ett poeng mer enn Plymouth på andreplass, men de har to kamper til gode. De er i kjempeform. The Owls er ubeseiret i de siste 23 kampene, og de står uten tap i de ti siste bortekampene på nivå tre i det engelske ligasystemet.

De skal passe seg tirsdag, for Barnsley har kapasitet til å overraske. The Tykes vant tross alt det omvendte oppgjøret 2-0 på Hillsborough Stadium.

Ikke nok med det.

Wednesday har også skadeproblemer. George Byers, Lee Gregory, Josh Windass og Reece James er alle usikre til kampen mot Barnsley, men ifølge lokalavisen The Star mener de viktige Lee Gregory kommer til å starte.

Wednesday har en sterk statistikk på Oakwell Stadium. De har kun tapt én av de siste tolv kampene der, men syv av kampene har endt uavgjort.

Yorkshire-derbyet ligger an til å bli en jevnspilt affære. Når vi vet at fire av de siste ni kampene mellom Barnsley og Sheffield Wednesday har endt 1-1, så mener vi uavgjort til 3,20 i odds er et interessant spill på denne matchen.

Vi tror at Barnsley og Sheffield Wednesday spiller uavgjort. Det spiller du på her til 3,20 i odds