(Nettavisen)

Lillestrøm - Strømsgodset

Odds: Lillestrøm vinner og det blir under 3,5 mål totalt

Kampstart onsdag 19. april kl 18.30
Spillestopp kl 18.29 Live odds etter kampstart

Åråsen Stadion

Kampen vises på TV2 Play

Vi tror Lillestrøm vinner og det blir under 3,5 mål totalt. Det spiller du på her til 2.75 i odds

Den utsatte kampen fra første serierunde mellom Lillestrøm og Strømsgodset spilles på Åråsen onsdag kveld. Lillestrøm gikk på en liten mine i Stavanger da de tapte 0-2 mot Viking sist lørdag, mens Strømsgodset slet seg til 1-0 hjemme mot Aalesund på søndag.

Lillestrøm fikk det tøft i Stavanger

Lillestrøm er tippet å være et av lagene som kan kjempe om medaljer i årets sesong, og kanskje kunne utfordre Molde og Bodø/Glimt. Starten i Stavanger ble ikke som romerikingene hadde håpet på, for på et fullstatt SR-Bank Arena fikk de det tøft.

Viking kom fra et knepent tap på Lerkendal, og var tydeligvis motivert for å reise seg mot Lillestrøm. I en ganske jevnspilt første omgang var det Viking som hadde de største sjansene, og spesielt Lars Jørgen Salvesens heading var kun en fantomredning av Mads Hedenstad Christiansen unna å gå inn.

Også Lillestrøm var frempå, men lagene gikk til pause på 0-0. Sjansene uteble ikke i andre omgang heller, og det var Viking som til slutt fikk hull på byllen.

Sondre Bjørshol hadde vært på banen i kun 10 minutter da ballen havnet i beina på innbytteren. Han gjorde ingen feil, og hamret ballen i nettet til ellevill jubel hos de 15.000 fremmøtte på tribunen.

Etter dette tok Lillestrøm litt mer sjanser og jaget utligning, men istedenfor utligning var det Viking som satte spikeren i kista fire minutter på overtid. Patrick Yazbek avsluttet et vakkert angrep og sikret sesongens første trepoenger.

Med det fikk ikke Lillestrøm den starten de ønsket, men hjemme på Åråsen er de vanligvis til å stole på, og de ser garantert frem til å få Strømsgodset på besøk.

Drømmedebut for Jørgen Isnes

Strømsgodset har kommet seg etter koronautbruddet i troppen, og tok i mot Aalesund hjemme på Marienlyst søndag ettermiddag.

I en sjansefattig første omgang var det Aalesund som yppet seg først med en halvsjanse etter corner, men det var først da det nærmet seg pause det tok av i Drammen.

Et frispark fra ca 30 meter ble svingt inn feltet av Herman Stengel, og på bakre stolpe kom kaptein og hærfører Gustav Valsvik stormende. Han klinket til på hel volley, og fra skrått hold var Sten Grytebust i Aalesundburet sjanseløs.

Etter pause var det søvndyssende greier, og den største muligheten hadde Aalesund da Markus Karlsbakk banket til på halv volley fra like utenfor 16-meteren, men Viljar Myhra i målet til Strømsgodset var godt plassert og fikk slått ballen til corner.

Mer skjedde ikke og Jørgen Isnes fikk en perfekt debut som Strømsgodset-trener.

Det var ikke en forestilling det kommer til å gå gjetord om, men Strømsgodset var bunnsolide defensivt, og det trenger de også å være når de skal til Åråsen på onsdag.

Målfattig på Åråsen

Lillestrøm er selvsagt motiverte for å vise hva de kan etter smellen i Stavanger, og det bør være gode muligheter for seier når Strømsgodset kommer på besøk.

Et fyrverkeri av en fotballkamp forventer vi ikke. Historien viser at det pleier å være ganske jevnt og målfattig når disse lagene møtes på Åråsen.

På de ti siste kampene har Lillestrøm vunnet seks, to har endt uavgjort og Strømsgodset har vunnet to. I ni av de ti kampene har det vært under 3,5 mål totalt, og det var kun i 2021 da Lillestrøm vant 4-1 det har vært flere.

Lillestrøm er gode på Åråsen, og Strømsgodset har lenge vært svake borte. I fjor vant de kun 2 av 15 kamper på fremmed gress, mens året før var det enda verre. Da slo de kun Odd i Skien.

11 av de 15 hjemmekampene til Lillestrøm i fjor endte med under 3,5 mål totalt, mens for Strømsgodset skjedde det samme i 10 av 15 borteoppgjør.

Når vi tillegg tar med at ca 60 % av alle kampene i Eliteserien ender med under 3,5 mål totalt, blir dette spillet vårt denne gangen.

Lillestrøm vinner og det blir under 3,5 mål totalt spiller du på her til 2.75 i odds