Gå til sidens hovedinnhold

31 nye Lotto-millionærer. Slik reagerte vinnerne.

Artikkelen er over 1 år gammel

Den 12. september var det duket for høstens Supertrekning i Lotto.

(Nettavisen)

I de vanlige Lotto-trekningene pleier det kun å være et par stykker som vinner førstepremien, men i Supertrekningen ble det delt ut 35 ekstra Lotto-gevinster. Disse ble fordelt på 31 million-vinnere og fire andelsbanker.

I den ordinære Lotto-trekningen var det to stykker, en mann og en kvinne, som prikket alle riktige tall, og med det stikker av med 8,8 millioner kroner hver.

Lotto-tallene: 11 - 14 - 17 - 21 - 30 - 32 - 34.

Tilleggstall: 20.

Spill Lotto her.

Kvinne fra Mandal

- Er det mulig? Er det sant? Dette var de to første spørsmålene som kom fra den ferske vinneren av 8,8 millioner kroner da hun fikk nyhetene.

- Å fy! Det er så vilt, tusen takk. Dette er det villeste. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg blir helt satt ut. Ikke har jeg hatt mye flaks med spill, så dette var totalt uventet, sier den blide kvinnen som hadde en hyggelig kveld med kjæresten.

- Vi sitter i sofaen og koser oss med en TV-serie, men nå må vi nok åpne en flaske vin. Dette var fantastisk hyggelig. FOR en beskjed, sier den blide kvinnen fra Mandal.

Mann fra Oslo

- Dette er helt utrolig, jeg fatter det ikke. Kona og jeg feirer nå, og vi er veldig, veldig glade, sier den fornøyde Oslo-mannen etter å ha kapret halvparten av førstepremiepotten.

Her er fylkesoversikten over Supertrekning-vinnerne:

Agder - 1 vinner

Kvinne fra Tvedestrand: Det tok noen forsøk før Norsk Tipping fikk tak i vinneren fra Tvedestrand. - Jeg har vært i selskap i kveld. Der ringte telefonen, og jeg kjente ikke igjen nummeret. Jeg la på, men sa faktisk til de rundt meg: “Kanskje det var fra Norsk Tipping”. På vei hjem gikk telefonen tom for strøm, men nå står den i laderen, sa kvinnen og lo. Hun var svært glad for milliongevinsten, men hadde ikke rukket å legge planer for pengene lørdag kveld.

Innlandet - 1 vinner

Mann fra Vestre Toten.

Møre og Romsdal - 3 vinnere

Kvinne fra Hareid: Det ble stille noen sekunder for kvinnen etter hun innså at hun hadde blitt trukket ut i Supertrekningen. - Åh... Er det sant? Dette vet jeg ikke om jeg tør å tro på, sa hun. - Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, men for en hyggelig overraskelse!

Mann fra Hustadvika: Da Norsk Tipping introduserte seg selv i starten av telefonsamtalen satte mannen telefonen på høyttaler. I bakgrunnen var nemlig kona som også skulle få millionbudskapet levert etter en reke-middag. - Har vi blitt millionærer? Suverent, jublet de i kor. De visste nemlig nøyaktig hva premien skal gå til. - Nå blir det endelig en ny seng. Vi får nok ikke sove i natt etter denne nyheten, men snart blir nok søvnen veldig bra, sa den ferske millionæren.

Mann fra Giske.

Onsdag er det ca. 46 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Nordland - 1 vinner

Kvinne fra Gildeskål: Kvinnen var hjemme i stua med familien hvor de så på Stjernekamp da Norsk Tipping nådde frem. De ble også her raskt satt på høyttaler og det ble full jubel i stua da millionbeskjeden ble gitt. - Dette snakket vi om senest under middagen i dag, fortalte kvinnen og lo. Likevel kom Telefonen fra Hamar brått på, så hva hun skal bruke premien på vet hun foreløpig ikke. Men familien kunne bekrefte at det kom til å bli en fin feiring av premien med pizza.

Oslo - 3 vinnere

Kvinne i 70-årene: - Er dette en realitet? Virkelig? Oslo-kvinnen hadde en rolig kveld hjemme da hun fikk Telefonen fra Hamar. Etter å ha vært tvilende i starten, turte hun å tro på det etterhvert. - Dette er supert, nå ble jeg kjempeglad. Jeg har nettopp pusset opp huset, så dette kommer godt med. Tusen takk, sa hun.

Mann i 50-årene: Flere av Supertrekningvinnerne fikk Telefonen fra Hamar med Stjernekamp på skjermen lørdag kveld, blant andre mannen fra Oslo. - Du har blitt Lotto-millionær. Gratulerer! - Du verden, nå ble jeg skjelven, sa han. Mannen fortalte at premien skal få bein å gå på. - Nå blir det mest sannsynlig oppussing av badet, sa han fornøyd.

Kvinne fra Oslo.

Rogaland - 1 vinner

Kvinne fra Sandnes: - Jeg tror jeg vet hvorfor du ringer, sa Sandnes-kvinnen nesten før Norsk Tipping rakk å presentere seg. Dette var nemlig den andre oppringingen - den første fikk vi ikke noe svar på. - Nei, jeg er litt skeptisk til å svare nummer jeg ikke kjenner, men da jeg sjekket med Opplysningen, begynte det på demre, lo hun. Så hun var nesten sikker på hva det var, men våget ikke slippe jubelen helt løs før vi ringte for andre gang. - Det har vært noen skjelvne minutter, men nå blir det feiring, sa den nybakte millionæren i Sandnes.

Troms og Finnmark - 4 vinnere

Mann fra Vardø.

Mann fra Senja: - Halleluja, jublet millionvinneren fra Senja. Han var kveldens "ferskeste" vinner - ettersom han ble trukket ut på en Lotto-kupong han leverte med mobilen under to timer før innleveringsfristen lørdag ettermiddag. - Den beskjeden kom brått på, og nå merker jeg at jeg blir skjelven, men en slik premie kommer alltid godt med, sa mannen.

Mann fra Nordkapp: Mannen hadde bare slappet av hjemme, men hørte ikke telefonen da Norsk Tipping flere ganger forsøkte å få tak i ham lørdag kveld. Sent på kvelden tok han endelig telefonen, og ble rørt da han fikk beskjed om at han hadde blitt Lottomillionær. - Tusen takk! Det var en veldig hyggelig beskjed å få på en lørdagskveld. Jeg må sette meg litt, det var litt mye å ta inn over seg, sa han. På spørsmål om hva han kunne bruke pengene på, svarte han slik: - Jeg skal pusse opp båten.

Mann fra Måsøy: - Nei, nei, hva er det du sier? - At du har vunnet 1 million i Supertrekningen i Lotto! - Nå blir jeg stum. Og det er det ikke ofte jeg blir, skrattet den nybakte Måsøy-millionæren.

Spill Lotto her.

Trøndelag - 3 vinnere

Mann fra Melhus: Vinneren fra Melhus begynte å ane hva budskapet var da vi sa det var Norsk Tipping som ringte. Han hadde nemlig sett på Lotto-sendingen på NRK. - Der poppa det jo opp med vinnere, og en av dem var en mann fra Melhus. Ja, det var jo artig, tenkte jeg, kanskje det er noen jeg kjenner. Og så slo jeg av. Og så ringer du og sier der er meg. Det er helt sykt, sa mannen mens han lo godt.

Mann fra Namsos: Trønderen hadde allerede en hyggelig lørdagskveld, der han og familiemedlemmer koste seg med kaffe og kaker. Ved 20.30-tida satte han nesten kakebiten i halsen. - Å, dette var kjempeflott. Jeg ble ganske skjelven nå. Tusen hjertelig takk, sa han - mens jubelen sto i taket i bakgrunnen. Det ble nok litt feiring utover kvelden – med et ekstra kakestykke. Men milliongevinsten hadde han foreløpig ingen planer for. - Dette kom så brått på, så jeg må nok tenke litt på det, sa en meget glad trønder.

Mann fra Skaun: Trønderen i 50-åra hadde sett litt av Lotto-trekningen på tv, men at det var Supertrekning hadde han ikke fått med seg. - Men dette er jo veldig moro. Det jubles godt innvendig, sa den sindige trønderen. Planene for milliongevinsten er følgende: - Det blir å betale ned litt gjeld, og så tar vi kanskje en tur til USA, sa han.

Vestfold og Telemark - 1 vinner

Mann fra Sandefjord: Mannen var sammen med sin kone og barn da han ble oppringt av Norsk Tipping. Jubelen kom raskt da familien skjønte at de hadde vunnet en milliongevinst i Supertrekning. - Sønnen min er konfirmant, så han skal få akkurat det han vil. Vi holder på å pusse opp huset, så pengene vil komme godt med. I tillegg trenger vi å bytte ut en bil, og så blir det sikkert litt til overs som vi får kose oss med, fortalte den glade mannen til lyden av latter og jubel i bakgrunnen.

Vestland - 4 vinnere

Mann fra Kvinnherad: Mannen var alene hjemme da han fikk Telefonen fra Hamar. Gleden var naturlig nok stor. - Fantastisk! Jeg vant 50 kroner i den ordinære Lotto-trekningen og sa til kona at nå vinner jeg nok en million og femti kroner, og det stemte jo, sa mannen begeistret. Kona, som hadde vært på trening, kom inn døra under samtalen, da listet mannen seg ut. Han skulle hente en flaske vin og overraske kona med det gode budskapet om at de nå er en million kroner rikere.

Kvinne fra Bergen: -Nei...ååååh....Er det sant? Bergenskvinnen ble helt satt ut da hun fikk beskjeden om millionpremien. Hun hadde ikke tenkt så mye på Supertrekningen, men søsteren minnet henne på det før på dagen. - Så sa vi "Tenk om vi blir trukket ut?", og nå ringer du og sier at jeg ble det det. Det er helt fantastisk, sa kvinnen.

Mann fra Sunnfjord: Mannen så på en fotballkamp på TV da vi fikk kontakt. - Du har vunnet 1 million i Supertrekning i Lotto. Gratulerer!

- Ikke si det! Etter så mange år som trofast Lotto-spiller er det en veldig kjekk beskjed, sa mannen fornøyd - og la til at han krysset fingrene for at fotballkampen på tv også gikk i hans favør.

Mann fra Bjørnafjorden: Mannen hadde ventet på telefonen fra Hamar en god stund. Han hadde nemlig sjekket appen hvor det sto at han hadde vunnet 1 million kroner i Supertrekning i Lotto. - Så det stemmer, altså? Hverken kona eller jeg turte å tro på det, så nå har vi bare ventet på en telefon fra dere, sa han og lo. Nå gleder de seg til å invitere familien på en bedre middag.

Viken - 8 vinnere

Kvinne fra Kongsberg: Kvinnen trodde ikke sine egne ører da Norsk Tipping ringte. - Har jeg blitt Lotto-millionær? Så gøy. Dette har jeg ventet på, sa hun og lo. Kvinnen var på hyttetur med familien som også fikk glede av vinnerøyeblikket. - Det blir nok en liten feiring i kveld, sa hun.

Ca 14 millioner i Lotto-potten på lørdag. Spill Lotto her.

Mann fra Kongsberg: Mannen ble helt satt ut da vi avslørte hvorfor vi ringte. - Nå holder jeg på å miste pusten, utbrøt han. Han og kona liker å reise og ser allerede frem til nye turer, men de er ikke de eneste som vil få nytte av premien. - Det drypper nok også på familien, sa han fornøyd.

Kvinne fra Fredrikstad: - Er det tull? Nå tror jeg at noe driver gjøn med meg, sa Fredrikstad-kvinnen da vi forsøkte å fortelle at hun hadde vunnet 1 million kroner. Men etterhvert snek det seg inn en følelse av at dette faktisk var en ekte vinnertelefon fra 625 60 000. - Ja, jeg må nesten tro det, og det var jo en veldig trivelig telefon å få. Tusen, tusen takk, sa kvinnen.

Kvinne fra Kongsberg: - Seriøst? 1 million? Kongsberg-kvinnen var litt nølende til om det hun hørte i telefonen kunne være sant, men lot seg overbevise. - Det var en veldig koselig nyhet å få, sa kvinnen.

Mann fra Fredrikstad: Det ble sent på lørdagskvelden før Norsk Tipping fikk tak i den unge Fredrikstad-mannen: - Dæven...! Hvor mye sa du? - Du vant 1 million kroner! - Oj, dæven, gjentok mannen. I bakgrunnen lurte samboeren på hva som hadde skjedd. - Jeg har vunnet 1 million! Det økte stemningen i Fredrikstad enda noen hakk. - Nå blir det skikkelig feiring - det skal jeg love deg, sa den nybakte Lotto-millionæren mens samboeren jubler i bakgrunnen.

Kvinne fra Sarpsborg: -Guri malla! Er det sant? Du er helt sikker? Jeg pleier å ha inne en kupong hele tiden, men har bare vinner stort sett bare 50 kroner, sier en sprudlende glad vinner. - Det er første gangen i mitt liv at jeg har vunnet noe, og jeg er 74 år gammel. Så moro - tusen takk, sier hun.

Mann fra Lørenskog: - Hva? Nå ble jeg glad, kommer det sprudlende fra Lørenskog-karen. Han mistet nesten munn og mæle, og Norsk Tipping måtte forsikre flere ganger at det var sant: Han er millionær. Faktisk måtte det bekreftes overfor sønnen også - og da trodde han på det. - Hjertet banker godt nå - jeg er så glad. Pengene skal brukes til å betale ned litt gjeld, i tillegg til å ha det litt moro, sa mannen.

Kvinne fra Øvre Eiker: Kvinnen var på restaurant med mannen sin da hun fikk beskjed fra Hamar om at hun var blitt Lotto-millionær. - Nei, er det sant? utbrøt kvinnen. Paret påpekte at middagen garantert kom til å smake godt og at de skulle bestille champagne for å feire million-premien. - Denne telefonen gjorde virkelig kvelden bra. Det føles helt vanvittig, sa hun og lo.

Mann fra Ringerike: Ringerike-karen befant seg på en restaurant da Norsk Tipping fikk kontakt med han. Det ble brått full jubel og gledestårer i andre enden millionbeskjeden ble gitt. - Så fantastisk, utbrøt mannen.

Gratulerer til alle vinnere!

(Sannsynligheten for å få sju rette i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke. Sannsynligheten for å vinne i Supertrekningen i Lotto er ca. 1:5,5 mill. per rekke.)