Gå til sidens hovedinnhold

706 vinnere på Gjøvik i Nabolaget

Hvis du er en av de med innlevert kupong på Nabolaget onsdag 12. januar bør du sjekke mobilen.

(Nettavisen)

Onsdag kveld var det som vanlig trekning i Nabolaget, og denne gangen falt adressepilen ned på Gjøvik.

Nærmere bestemt på et sted som nok ikke ligger langt unna Vestre Totenveg mot Kopperud.

Hovedvinneren stakk dermed av med 10 000 kroner, mens 5 naboer som bodde 128 meter eller mindre unna vinneren fikk en premie på 1 000 kroner hver. Innenfor radiusen på 2,7 kilometer så vant alle med Nabolaget-kupong 50 kroner hver.

Her kan du levere Nabolaget

1 million til Haugesund sist fredag

1 million kroner var på vei til en kvinne fra Haugesund, etter at hun fredag stakk av med den gjeveste premien i årets første Nabolaget-trekning. Ikke nok med det: Samboeren vant 100 000 kroner.

- Vent litt, sier kvinnen, før hun satte på høyttaler på telefonen.

Kvinnen hadde nemlig vinnernummeret lagret på telefonen, og skjønte fort at det nok var flere i huset som ville høre hva det gjaldt.

- Du har vunnet 1 million kroner i Nabolaget, gratulerer!

- Tuller du? det er helt fantastisk. Dette kommer så utrolig godt med, utbryter kvinnen samtidig som jubelen braker løs i bakgrunnen.

Dobbel gevinst

Det var ikke bare kvinnen i huset som hadde levert Nabolaget denne fredagen.

- Men, det betyr vel at mannen min også har vunnet? undrer kvinnen litt utover i samtalen. Og det kunne vi bekrefte. Også samboeren hadde en kupong inne, og ettersom han da er nærmeste nabo til hovedvinner, betyr det 100 000 kroner ekstra. Dermed ble det en samlet gevinst for samboerparet på 1,1 millioner kroner.

- Nå blir det nok litt feiring, også gleder vi oss veldig til å ringe resten av familien. Jeg tror nok at det jeg må overbevise litt, for de kommer ikke til å tro meg med en gang, humrer kvinnen.

På spørsmål om hva pengene skal gå til, kunne samboerparet fortelle at deler av premien skal brukes på bolig.