(Nettavisen)

Brann har står uten seier i de fem siste kampene mot Sandnes Ulf. De fire siste kampene mellom disse to lagene har endt uavgjort.

Dette spillet på Brann-seier gir 3,25 i odds

Sist gang Brann spilte på nest øverste nivå var i 2015. Den gangen møtte de helrøde også Sandnes Ulf. Da spilte lagene 0-0 på Brann Stadion, mens kampen i Rogaland endte 1-1.

Det er ni år siden forrige gang Brann vant mot Sandnes Ulf. Den gangen ble kampen også spilt på Staddaen. Da vant bergenserne hele 6-1. Vi tror at Brann vinner igjen mandag, og vi tror også denne gangen at det kan bli en målrik kamp.

Slik har det gått i de åtte siste kampene mellom Brann og Sandnes Ulf:

2015: Sandnes Ulf - Brann 1 - 1 (1. divisjon)

2015: Brann - Sandnes Ulf 0 - 0 (1. divisjon)

2014: Brann - Sandnes Ulf 1 - 1 (Tippeligaen)

2014: Sandnes Ulf - Brann 1 - 1 (Tippeligaen)

2013: Sandnes Ulf - Brann 3 - 1 (Tippeligaen)

2013: Brann - Sandnes Ulf 6 - 1 (Tippeligaen)

2012: Sandnes Ulf - Brann 3 - 3 (Tippeligaen)

2012: Brann - Sandnes Ulf 3 - 1 (Tippeligaen)

Brann - Sandnes Ulf

Odds: Brann vinner og det scores over 3,5 mål i kampen - 3,25 i odds

Kampstart mandag 16. mai kl. 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Brann Stadion

Slik ser du kampen:

Den vises på Discovery +

Vi tror at Brann vinner og at det scores over 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 3,25 i odds

Brann har vunnet samtlige tre bortekamper denne sesongen, men de har ikke fått det til å klaffe hjemme i Bergen.

Begge hjemmekampene har endt 1-1.

Fulle tribuner på Brann Stadion

På fotballens festdag skal Brann spille foran et fullsatt Brann Stadion. Det betyr litt i overkant av 16.500 tilskuere. Presset som hviler på Brann-spillerne er enormt. Hele Bergen forventer tre poeng og festfotball.

Det er grunn til å tro at bergenserne kan få oppleve en opptur denne gangen.

Brann var nemlig meget gode i sin siste kamp når de slo KFUM hele 5-1 på bortebane, selv om KFUM ledet 1-0 til pause.

Nå er det 940 millioner i Eurojackpot-potten. Lever din kupong her

Da Oslo-laget fikk en mann utvist ble Brann nådeløse og scoret hele fire mål i løpet av de ti siste minuttene. Men det var muligens dette Brann trengte, og med 3-2-0 er de fortsatt uten tap denne sesongen.

De helrøde venter fortsatt på sin første seier hjemme på Brann Stadion. Men hva passer vel bedre enn å ta den på selveste 16.mai?

Med elleve poeng på fem kamper henger de iallfall bra med på tabellen, og vi tror de ligger enda bedre an etter mandagens match.

Nøkkelspillere tilbake

Vegard Leikvoll Moberg og Kasper Skaanes er med i troppen til 16. mai-kampen mot Sandnes Ulf. Det har Brann-trener Eirik Horneland bekreftet. Begge to har vært usikre foran kampen. Særlig Leikvoll Moberg kan bidra med spisskompetanse. Han er en sterk hodespiller.

Moberg har slitt med en overbelastning i hamstringen den siste tiden, og var ikke med i forrige kamp borte mot KFUM. Skaanes har slitt med låret den siste tiden, men også han er klar til kamp.

Dermed er Fredrik Pallesen Knudsen og Markus Olsen Pettersen de eneste Brann-spillerne som må stå over mot Sandnes Ulf.

For ett av lagene som ligger foran Brann på tabellen er Sandnes Ulf. Rogalendingene var det eneste laget uten poengtap før den forrige runden, men etter fire rake seire fikk de seg en smell hjemme for Fredrikstad. De tapte overraskende 4-0, og ble til tider rundspilt av østfoldingene.

Nå er det 940 millioner i Eurojackpot-potten. Lever din kupong her

Etter at de slo Stabæk 1-0 borte nest sist var det utrolig skuffende, men med 4-0-1 har likevel serieinnledningen vært meget bra for Sandnes/Ulf som nok merket at toppscorer Ramsland var skadet forrige kamp.

I 1. divisjon er Brann skyhøye favoritter i hver kamp, men en tung og treig gressmatte gjør det lettere for «underdogen». Likevel sitter vi med en følelse av at Brann vinner 16. mai-kampen. Nå har de helrøde også fått i gang nysigneringen Niklas Castro. Han har en utrolig statistikk mot Sandnes, og vi tror han lager mer problemer for dem mandag.

Vi tror at Brann vinner mot Sandnes Ulf og at det scores over 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 3,25 i odds