(Nettavisen)

Rosenborg har holdt nullen i tre av de fire første kampene hjemme på Lerkendal denne sesongen.

Det er kun Viking og Lillestrøm som har holdt tett bakover oftere enn trønderne denne sesongen. Begge har holdt nullen i fem av de første ti kampene.

Klikk her for å se Rosenborg - Kristiansund på Strim - du får 7 dager gratis her

Kristiansund på sin side har tapt alle fire bortekampene i Eliteserien i 2022, og de har kun scoret én gang. De er også det laget som har gått av banen i flest kamper uten å score. KBK har gått målløs av banen i fem av de første åtte kampene, og de har ikke scoret i de tre siste kampene på Lerkendal.

Rosenborg - Kristiansund

Odds: Rosenborg vinner og holder nullen - 2,60 i odds

Kampstart lørdag 25. juni kl 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Lerkendal

Kampen vises på EurosportN Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror Rosenborg vinner og at de holder nullen. Det kan du spille på her til 2,60 i odds

Kristiansund har fått en elendig start på sesongen. Etter åtte serierunder står nordmøringene fortsatt uten seier i Eliteserien.

KBK er sammen med Grorud det eneste laget i de tre øverste divisjonene som ennå ikke har vunnet en seriekamp.

Det begynner å murre i Trondheim. Alt annet enn tre poeng i lørdagens hjemmekamp mot mot bunnlaget Kristiansund vil være en katastrofe for Kjetil Rekdal.

Rosenborg tapte 1-3 mot Lillestrøm i den første kampen etter landslagspausen, og trønderne ligger nede på en skuffende 8.plass på tabellen. De har 13 poeng opp til serieleder Lillestrøm, men én kamp mindre spilt enn kanarifuglene.

Det var likevel ikke resultatet som fikk størst oppmerksomhet etter kampen på Åråsen.

Klikk her for å se Rosenborg - Kristiansund på Strim - du får 7 dager gratis her

Det alle snakket om etter kampen var byttene til Kjetil Rekdal.

Med fire minutter igjen av 1. omgang, på stillingen 2–1 til Lillestrøm, plukket Rekdal av både publikumsfavoritten Ole Sæter og veteranen Per Ciljan Skjelbred. Etter kampen angret Rekdal på byttene, men ikke fordi han burde ventet til pause. Han mente de burde vært gjort tidligere.

Supertrekning i Lotto med ca. 28 ekstra Lotto-millionærer + Gull-trekning. Lever kupongen her før lørdag kl. 18.00

For KBK som klubb er det en helt ny situasjon å kjempe for å unngå nedrykk. Etter opprykket til Eliteserien i 2017 har de nemlig aldri havnet lenger nede på tabellen enn syvendeplass, men det har altså kun blitt ett poeng på de syv første kampene i Eliteserien i år.

Det er allerede ti poeng opp til Vålerenga som ligger over nedrykksstreken, så det begynner å haste for KBK å ta poeng.

Riktignok har de tre kamper mindre spilt enn Oslo-laget, men med den formen de viser er det ingenting som tyder på at de plutselig skal begynne å plukke mange poeng.

Lysner på skadefronten

KBK-trener Christian Michelsen har opplevd en helt absurd skadekrise i forsvaret. En stund manglet han fire midtstoppere, men nå begynner det å lysne.

Mot Bodø/Glimt var Aliou Coly tilbake i midtforsvaret, og ifølge lokalavisen Tidens Krav skal Andreas Hopmark også være tilgjengelig til bortekampen i Trondheim lørdag.

Det betyr at det bare er Dan Peter Ulvestad som er ute. Han har hatt problemer med ryggen. Sigud Kvile, som ble hentet fra Glimt på korttidslån, fikk en kort KBK-karriere. Han spilte kun elleve minutter mot Haugesund før han deiset i bakken og brakk kragebeinet. Nå må kristiansunderne bare krysse fingrene for at de unngår flere skader.

Supertrekning i Lotto med ca. 28 ekstra Lotto-millionærer + Gull-trekning. Lever kupongen her før lørdag kl. 18.00

Nordmøringene fikk seg en liten opptur onsdag. Da snudde de 0-1 til 3-1-seier mot 3. divisjonslaget Strindheim i cupen. Rosenborg måtte ut i ekstraomganger mot Levanger for å ta seg videre til 3. runden i cupen. De sto 1-1 etter 90 minutter. Også RBK havnet bakpå, men Ole Sæter utlignet med 14 minutter igjen av kampen. Bryan Fiabema ble matchvinner i andre ekstraomgangen.

Kjetil Rekdal vil forlange at spillerne hever seg flere hakk i lørdagens kamp, og vi tror på seier mot et KBK-lag som i snitt har sluppet inn to mål per kamp.

Kristiansund har aldri vunnet mot Rosenborg på Lerkendal etter opprykket til Eliteserien, og vi tror heller ikke at de vinner lørdagens match. Historien mellom disse to lagene gjør at vi setter pengene på RBK-seier og at trønderne holder nullen.

Vi tror Rosenborg vinner og at de holder nullen. Det kan du spille på her til 2,60 i odds