(Nettavisen)

Lillestrøm og Sarpsborg har møttes ni ganger på Åråsen i serien siden 2011. Romerikingene har vunnet fem ganger, mens tre av kampene har endt uavgjort.

Dette spillet på at LSK er ubeseiret etter 16. mai-kampen gir 3,55 i odds

Kun én gang har særpingene tatt med seg alle tre poengene hjem til Olavs byen. Det skjedde i 2017. På 16. mai. Den gangen vant Sarpsborg 2-1.

I år er det tredje gang på de siste elleve årene at disse to lagene spiller 16. mai-kamp. I de to første kampene har bortelaget gått av med seieren. I 2015 vant nemlig kanarifuglene 3-1 i Sarpsborg.

Nå er det 940 millioner i Eurojackpot-potten. Lever din kupong her

Denne gangen tror vi det blir jevn mellom LSK og Sarpsborg. Veldig jevnt.

Lillestrøm - Sarpsborg 08

Odds: Uavgjort - 3,55 i odds

Kampstart mandag 16. mai kl. 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Åråsen

Slik ser du kampen:

Den vises på EurosportN Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Lillestrøm og Sarpsborg spiller uavgjort. Det spiller du på her til 3,55 i odds

Lillestrøm har vært knallgode i starten, og med 4-2-0 er de ubeseiret. De har heller ikke sluppet inn mer enn fire mål til sammen, og da har de allerede spilt mot både Molde (2-1) og Bodø/Glimt på bortebane (1-1).

Humøret virker å være på topp hos kanarifuglene nå, og etter 1-1 borte mot Bodø/Glimt sist sank det nok ikke.

Klikk her for å se kampen mellom Lillestrøm og Sarpsborg på Strim - du får 7 dager gratis her

Hjemme er de så feilfrie som man kan få det med 3-0-0 og 7-0 i målforskjell, og Lillestrøm blir helt klart å regne med i toppen denne sesongen.

Kairinen er ute her.

Sterke på bortebane

Sarpsborg 08 har også vært en positiv overraskelse. Ansettelsen av Billborn virker å vare en innertier. 3-1-1 er fin statistikk, og spillet sitter ganske så bra. Offensivt er det bare serieleder Viking som har skapt flere store målsjanser.

På bortebane har de fått full pott med to seire over Kristiansund (3-2) og Tromsø (5-2), og man ser en tendens til meget åpne kamper når Sarpsborg 08 kommer på bortebane. Åtte scoringer og fire baklengs på to kamper er ikke ofte man ser, men enn så lenge har den stilen fungert.

Nå er det 940 millioner i Eurojackpot-potten. Lever din kupong her

Sarpsborg har faktisk vunnet fem av de siste seks bortematchene i Eliteserien. I samtlige fem kamper har det vært scoret over 2,5 mål. Det betyr at det sannsynligvis ikke blir målløst på Åråsen.

Med ti poeng på fem kamper ligger de på en finfin fjerdeplass, hvor de har en kamp til gode på alle lagene foran på tabellen.

Skipper og Heintz er usikre til denne kampen.

Lillestrøm står uten tap i de åtte siste hjemmekampene i Eliteserien, og med den formen de viser akkurat nå er det ingenting som tyder på at de skal gå på en smell mot særpingene.

Her får vi en skikkelig toppkamp. Lillestrøm er eneste laget i Eliteserien som er ubeseiret denne sesongen, og de har 9-0 på hjemmebane, mens Sarpsborg 08 har scoret åtte mål på sine to bortekamper.

Da disse to lagene møttes til treningskamp før sesongen endte matchen 2-2. Vi tror på en ny tett og jevnspilt kamp.

Vi tror at Lillestrøm og Sarpsborg spiller uavgjort. Det spiller du på her til 3,55 i odds