(Nettavisen)

Onsdag skal det avgjøres hvem som vinner Europa League, men det er mer enn Europa League-trofeet som står på spill. Dersom Eintracht Frankfurt vinner finalen mot Rangers vil de også sikre seg en plass i neste sesongs Champions League-gruppespill.

Klikk her for å spille på Eintracht Frankfurt som vinner til 2,25 i odds

Her er tre grunner til at vi tror Jens Petter Hauge blir den første norske spilleren som vinner Europa League, og at han blir å se i Champions League fra høsten:

  • Det har vært en vanvittig Europa League-sesong for Frankfurt. De er kun det tredje laget i historien som har vært ubeseiret før finalen. Tyskerne står med syv seire og fem uavgjorte, mens Rangers har tapt fem av de siste 14 kampene sine. Kun Chelsea og Villarreal har tidligere tatt seg til finalen uten å tape, og begge klubbene gikk til topps i turneringen. Vi tror Frankfurt klarer det samme.
  • Die Adler trives i Spania. De har allerede vunnet to ganger i Spania denne sesongen. De slo Real Betis 2-1 i 8.-delsfinalen og fulgte opp med å vinne 3-2 mot Barcelona på Camp Nou i kvartfinalen. Frankfurt har ikke tapt noen av de fem siste kampene i Spania. Klikk her for å se Europa League-finalen på Strim - du får 7 dager gratis her
  • Europa-suksessen hadde neppe vært mulig uten de lidenskapelige Frankfurt-supporterne. De har backet opp laget både hjemme og borte. På Camp Nou kunne også godt over en tredel av stadion juble med Frankfurt. Ifølge ESPN skal nærmere 30.000 Frankfurt-fans ha vært på tribunen, i en kamp hvor det ble registrert 79.468 tilskuere. De skapte sånn stemning at det virket som Barcelona spilte på bortebane. Det hevdes at over 60.000 Eintracht Frankfurt-supportere er på plass i Sør-Spania.

Det er to oddstips i saken under:

Eintracht Frankfurt - Rangers

Odds: Eintracht Frankfurt vinner - 2,25 i odds

Kampstart onsdag 18. mai kl 21.00

Spillestopp kl 17.44 Live odds etter kampstart

Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan

Kampen vises på Viaplay og Visat4 Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Eintracht Frankfurt vinner. Det kan du spille på her til 2,20 i odds

Alles øyne vil onsdag være rettet mot Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan i Sevilla. Da møtes Eintracht Frankfurt og Rangers til Europa League-finalen.

Begge lagene har mot alle odds klart å komme seg til finalen. Rangers slo ut Borussia Dortmund og RB Leipzig på vei til finalen, mens Frankfurt eliminerte Barcelona og West Ham United.

Klikk her for å se Europa League-finalen mellom Frankfurt og Rangers på Strim - du får 7 dager gratis her

Dette er Frankfurt tredje finale i en stor europeisk turnering, og det er den første finalen siden 1980. Den gangen slo de Borussia Mönchengladbach på bortemål i Uefa-cupen. Tilbake i 1960 tapte de 3-7 i en ellevill finale mot Real Madrid.

Her leverer du kupong til Vikinglotto. Onsdag er det 42 millioner i førstepremiepotten.

Frankfurt tok de seg til finalen i europacupen i Glasgow etter å ha vunnet 12-4 sammenlagt mot Rangers. Det er også de to eneste møtene mellom Frankfurt og Rangers.

Vi tror tyskerne slår skottene enda en gang onsdag.

Hauge starter på benken?

Oliver Glasner har vist seg å være en slu taktiker i denne Europa League, og selv om de har hatt en svak sesong i Bundesliga, har de slått store europeiske klubber som Olympiakos, Real Betis, Barcelona og West Ham i denne turneringen. De er faktisk ubeseiret i Europa League denne sesongen, og vi tror Jens Petter Hauge og lagkameratene har det sterkeste laget i finalen.

Her leverer du kupong til Vikinglotto. Onsdag er det 42 millioner i førstepremiepotten.

Hauge har startet de to siste kampene for Frankfurt. Han spilte fra start mot West Ham hjemme i Tyskland, og han startet også den siste kampen i Bundesliga. Bundesliga.com som følger klubbene i den tyske toppserien tett hevder imidlertid at nordmannen starter på benken onsdag. Uefa-cupen skiftet navn til Europa League i 2009. Ingen nordmenn har siden den gang vunnet Europa League som spiller. Jens Petter Hauge kan klare det onsdag kveld.

I finalen onsdag vil det mangle et par profiler. Eintrachts viktige midtstopper Martin Hinteregger er ute på grunn av problemer med en lyske. Også Rangers-stjernespiss Alfredo Morelos må stå over kampen på grunn av en lyskeskade.

Rangers har imponert ved å ta seg til finalen, men de har tapt de tre siste bortekampene i Europa, og vi tror de taper onsdagens kamp som spilles i Sevilla.

Vi tror at Eintracht Frankfurt vinner. Det kan du spille på her til 2,20 i odds

Eintracht Frankfurt - Rangers

Odds: Eintracht Frankfurt vinner og det scores over 3,5 mål i kampen - 7,00 i odds

Kampstart onsdag 18. mai kl 21.00

Spillestopp kl 17.44 Live odds etter kampstart

Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan

Kampen vises på Viaplay og Visat4 Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Eintracht Frankfurt vinner og at det scores over 3,5 mål i kampen. Det kan du spille på her til 7,00 i odds

Glasgow tar over Sevilla denne uken, ifølge den britiske avisen The Telegraph vil over 100.000 Rangers-fans være på plass i den spanske byen når Europa League-feberen herjer i Sør-Spania.

Alle som heier på Rangers drømmer om klubbens andre Europa-tittel. Det er 50 år siden sist skottene vant i Europa, den gangen slo de Dynamo Moskva 3-2 i finalen i Cupvinner-cupen. Rangers har vært undervurdert i denne turneringen. De har hele tiden tatt seg videre i Europa League, til tross for at de har hatt oddsene mot seg. Selv om de har skiftet manager i løpet av turneringen, har laget vist at de er verdig en finaleplass. Klikk her for å se Europa League-finalen mellom Frankfurt og Rangers på Strim - du får 7 dager gratis her Eintracht Frankfurt, som har om lag 60. 000 fans på plass i Andalucia onsdag, har heller ikke vært noen oddsfavoritt, men de har imponert på veien til finalen, hvor de blant annet slo Barcelona 3-2 på Camp Nou i kvartfinalen og vant mot Premier League-klubben West Ham i semifinalen.

Målfest i Sevilla

Frankfurt har scoret i alle tolv Europa League-kampene denne sesongen, og vi tror også at onsdagens kamp blir en underholdende affære. Rangers har også vist at de vet hvor målet står, men de har vært bedre hjemme enn borte i turneringen. Sjokkseieren mot Dortmund i Tyskland viser imidlertid hvilke nivå de har inne. Skottene vant 4-2 på Signal Iduna Park, og vi tror det vil bli scoret flere mål i onsdagens finale. I seks av de åtte sluttspill-kampene til Rangers har det vært scoret over 2,5 mål, mens i tre av de siste seks sluttspillkampene til Eintracht Frankfurt har det vært scoret tre mål eller flere. Statistikken gjør det interessant å spille på Eintracht Frankfurt-seier og at det scores over 2,5 mål. Det spillet gir nå 3,80 i odds. Er du enda litt mer vågal, så kan du gå for at Frankfurt vinner og at det scores over 3,5 mål. Det finnes gode argumenter for et slikt spill også. Når vi vet at det har vært scoret over 2,5 mål i tre av de fire siste Europa League-finalene, og i to av de tre siste finalene har det vært scoret over 3,5 mål er det I fem av de siste ti bortekampene til Eintracht i Bundesliga er det nemlig scoret over 3,5 mål, mens Rangers har opplevd t det har vært scoret fire mål eller flere i tre av de fire siste bortekampene deres i den skotske toppserien. Dette gjør at vi mener det er spennende å gå for Frankfurt-seier og at det scores over 3,5 mål.

Vi tror at Eintracht Frankfurt vinner og at det scores over 3,5 mål i kampen. Det kan du spille på her til 7,00 i odds