(Nettavisen)

Den finske landslagsspilleren Robert Taylor kan faktisk rykke ned for andre gang på tre sesonger i Eliteserien. I 2019 rykket 27-åringen ned med Tromsø. Nå ligger finnen på nedrykkskvalik med Brann når det gjenstår fire serierunder.

Det er ikke bare på klubblaget han opplever motgang.

Ca. 14 millioner i Lotto-potten. Spillefrist lørdag kl. 18.00.

Robert Taylor har kun spilt 92 minutter i VM-kvalifiseringen for Finland. Brann-spilleren ble byttet inn ett minutt på overtid kampen mot Kasakhstan sist. I de to foregående kampene har han blitt sittende på benken i samtlige 90 minutter.

Den eneste kampen Eliteserie-spilleren har startet i VM-kvalifiseringen var mot Kasakhstan på hjemmebane. Da vant Finland 1-0.

Det finske landslaget tok seg til EM i sommer, men de har rotet det til for seg selv i VM-kvalifiseringen. De trenger en seier lørdag for å henge med i kampen om en playoff-plass. Det tror vi ikke de klarer, uansett om Taylor er på benken eller på banen.

Bosnia-Hercegovina- Finland

Odds: Bosnia-Hercegovina vinner - 1,95

Kampstart lørdag 13. november kl 15.00

Spillestopp kl 14.59 Live odds etter kampstart

Stadion Bilino polje, Zenica

Kampen kan sees på TV2 Sport 1

Vi tror at Bosnia-Hercegovina vinner vinner mot Finland. Det spiller du på her til 1,95 i odds

Lørdagens kamp mellom Bosnia og Finland bli sannsynligvis avgjørende for hvem som tar playoffplassen i gruppe D. Det laget som tar tre poeng i den kampen vil plassere seg selv i førersete.

Det er et perfekt utgangspunkt for Bosnia & Herzegovina som står uten tap i de fire siste kampene. Problemet er bare at de har spilt for mange kamper uavgjort, men de har vist bedre form på hjemmebane i de siste kampene. De er nå ubeseiret i fire av de fem siste hjemmekampene, hvor det eneste nederlaget i denne perioden var et 0-1-tap mot Frankrike.

Ca. 14 millioner i Lotto-potten. Spillefrist lørdag kl. 18.00.

Selv om Finland har vært ustabile i VM-kvalifiseringen, henger de fortsatt med i kampen om en playoffplass før lørdagens bortekamp på Balkan.

Men vi tror VM-håpet slokner i Zenica.

Svake på bortebane

Finland har kun to seire på de siste syv kampene, og begge har kommet mot svake Kazakhstan, og tre av de fire siste tapene til finnene har kommet uten at de har klart å score.

På bortebane har finnene slitt tungt. De har kun vunnet én av de siste seks bortekampene, og fire av kampene har endt med tap. Vi tror de taper igjen lørdag.

Den bosniske midtbanespilleren Elvis Saric er ute med skade, mens keeper Jusuf Gazibegovic har testet positivt for covid-19. Det siste spiller ikke så stor rolle. Ibrahim Sehic er uansett første keeper.

Bosnia vil samtidig være kraftig forsterket av at Miralem Pjanic er tilbake på midtbanen. På topp har de Edin Dzeko som har scoret 60 mål for det bosniske landslaget. Inter-spissen vil skape problemer for Finland.

Her er hele lørdagens oddsprogram!

Finnene må klare seg uten den defensive duoen Thomas Lam og Juhani Ojala. Begge er ute med skader.

Joona Toivio og Robert Ivanov kan få sjansen etter å ha holdt nullen mot Kazakhstan, men den finske landslagssjefen vil neppe gjøre flere endringer. Det betyr at Branns Robert Taylor nok en gang starter på benken.

På topp er det Norwich-spissen Pukki som skal gjøre det for Finland. Det er kun tre spillere som har scoret flere mål enn Premier League-spilleren i kvaliken.

Vi tror Pukki taper i sin 99. kamp for det finske landslaget. Bortestatistikken til finnene gir ikke grunn til å stole på dem. Bosnierne har Edin Dzeko på laget. Den mannen er et angrep alene, og vi tror han kan bli tungen på vektskålen i Zenica.

Vi tror at Bosnia-Hercegovina vinner vinner mot Finland. Det spiller du på her til 1,95 i odds